ترون: سیگنال های غلط و استراتژی های سودآوری

یک کاربر تازه وارد اون پایین نوشته رفیقش از کره جنوبی سیگنال داده ابتدا تا ۱ و سپس تا ۷ میره خب اگر اینطوری بشه من احتمالا از همتون بیشتر سود میکنم چون ۱۴ هزار تا ترون دارم و از سال ۹۶ از قیمت ۱۰ تا تک تومن خریدم تا پاییز امسال که آخرین بار به نرخ ۱۰ هزارتومن هم خریدم اما در مجموع میانگین خریدهام حتی به ۱۰۰۰ تومن هم نمی رسه چون همون موقع که قیمت پایین بوده بیشترین حجم خرید رو داشتم. فقط خواستم بگم یا اون رفیق کره ایمون به این رفیقمون دروغ گفته یا این رفیقمون داره به ما دروغ میگه، احتمال اینکه ابتدا ۱۰ سنت و سپس تا انتهای سال ۷۰ سنت بشه بزشتر از اونه که ابتدا ۱ دلار و سپس ۷ دلار بشه. من که ۲۴ ساعت دارم اخبار و منابع رو چک میکنم هم حتی رکب خوردم و همین ماه نوامبر اگر ترون هامو ۴۵ سنت فروخته بودم و دوباره ۲۲.۵ میخریدم الان بجای ۱۴ هزارتا ۲۸ هزارتا داشتم. سود ارز دیجیتال مثل بستنیه اگر نخوری آب میشه بخصوص وقتی که توی ۲۴ ساعت پامپ میشه.

چی میگی برای خودت

حالا میشه بگید تا دو سال دگه به نظر شما تا چی قیمتی می‌ره بالا

ول کن این حرف ها رو..با روند و چارت پیش برو.

ترون ماه آوریل سال ۲۰۲۱ یک پامپ عالی داشت و از ۰.۰۵ تا ۰.۱۴ بالا اومد ضمن اینکه دو سه ماه پیش از اون هم حتی محدوده ۰.۰۲ بود… بعد از اون پامپ عالی مثل همین امسال یه مقدار زیادی ریزش داشت و ماه بعدش دوباره ۰.۱۴ و یه کم هم بیشتر رشد کرد ماه های بعدش هم نوسانات زیادی داشت… اما بعدا ریزش و ریزش تا ۰.۱ و ۰.۰۵ و… و سال ۲۰۲۴ دوباره ۱۴ سنت شد یعنی ۳ سال طول کشید… من بنا به همون تجربه حس خودم میگه به زودی دوباره ۴۰ تا ۴۵ و حتی ۴۸ سنت رو داریم منتها دوتا مورد هم هست یکی اینکه در سالهای گذشته شبکه ترون پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و دیگه اینکه سال ۲۰۲۵ به گفته بسیارانی سال شکوفایی ارزهای دیجیتاله بنابراین احتمال ۷۰ سنت شدن ترون هم تا پایان سال وجود داره… در مجموع ترون جزو ارزهاییه که برای هولد عالیه منتها ۲ سال زمان مناسبی نیست چون اصلا دوره های صعودی شارپی بالاتر از ۲ ساله هر دوره بین ۴ تا ۵ سال. اگر به پولتون نیاز ندارید ۱۰ ۱۵ سال صبر کنید ترون بالای ۱۰ دلار هم خواهد شد اما خب واقعا زمان زیادیه.

این قضیه کره جنوبی هم البته جزو مواردیه که نباید از قلم بندازیم اینکه در اثر حکومت نظامی اون موقع یه شبه ترون ۸۰ درصد سود داده ممکنه کار رو برای رسیدن دوباره به اون نرخ سخت کنه.

فکرمیکنی زنده ای