مقاومت ۳/۶۰ کمرشکن بعید بتونه بشکنه با این حجم معاملات اون دفعه هم نتونست ردش کنه سقوط کرد
![]()
![]()
![]()
![]()
وای ترسیدیم همین الان می فروشیم ![]()
![]()
،حالا خوبه ناحیه مقاومت رو گفتم یاد گرفتی:rofl:![]()
![]()
بخدا اگه اینجور چیزا رو میفهمی
حجم معاملات امروزش به اندازه کل ارزش بازار بیلی هست،بعد میگه بعیده با این حجم بتونه رد بشه:joy:![]()
![]()
![]()
![]()
سامان بیلی شورت چی شد؟؟؟؟
حجم معاملات سه برابر شده ، کوری؟!
حالا همه توهماتت رفع شد فقط مونده حجم معاملات
خدا شفات بده
تو کندل معنی سایه را میدونی صادق بی حیا
بچه جان سنگ جای توبودازرومیرفت چرانمیری بمیری اخه
چیز خر تو … سامان صادقی
سامان دیروز اینجا به کسایی که تحلیل میگفتن و ناحیه مقاومت ۳.۶ رو میگفتن،میگفت اینا چقدر نادان و بیسواد هستن که هنوز نمیدونن ارز سیاسی تحلیلی نیست!!! امروز خودش از ناحیه مقاومت ۳.۶حرف میزنه!!!آیا به عوارض شیشه و گل ایمان نمیآورید:rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب یابو ما نفهمیدیم الان ارز سیاسی بخریم یا نخریم؟؟؟ارز سیاسی تحلیل و نمودار سرش میشه یا نمیشه؟؟؟!!!یعنیها با این طرز تفکراتش رفته بیلی و پهپه۲ و مایرو خریده:joy:![]()
![]()
![]()
شما حساب کن اونایی که سامان رو قبول دارن چی هستن:rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی خ ر ی .خ ر .ن یعنی تو خود خ ر ی
تکلیفت با خودت روشن نیست یکبار میگی تحلیل نداره این کوین ، بعد میای خودت تحلیل (شعر) میگی ، خدا همه مریضان رو شفا بده
موافقین اسم این بشروبزاریم سامان شورتی,![]()
![]()
![]()
اون چیزی که بعیده صحیح بودن نظرات شماست ، من از زمانی که در صفحه XNA و NEXAبا عمل کردن به نظر شما ضرر نسبتاً زیادی دادم هر کجا که تحلیل شما را برعکس کردم ، جواب گرفتم و از این بابت سود کردم و از حدوداً دو ماه قبل که گفتی صرافی ها دارن ترامپ رو حذف میکنند تا آنجا که توان داشتم اضافه کردم و از این بابت از شما ممنونم.
میخوای یه شرت دیگه بگیر البته اگه بگایی قبلی جاش خوب شده:rofl:![]()
![]()