ریپل تا ۲۰۲۵: پیش بینی قیمت

دوستان سلام
اصلا تخصص معامله در بازار ارز ندارم
متاسفانه کل دارایی‌م رو باختم
بیت کوین خریده بودم

اینبار از سر طمع به هدف اینکه ضرر‌ها رو‌ جبران کنم پوزیش شورت بستم
والان هی ضرر میذاره

الان قیمت بالای ۱۰۲ ست
من در ۹۵ وارد شدم
با پوزیشن شورت
ولی متاسفانه هی میره بالا
در ۱۰۴ باز لیکوئید میشم
واقعا اگر لیکوئید بشم دیگه نابود مطلق میشم

لطفا
راهنمایی فرما
یه پیش بینی دقیق بدین بهم
اگر اینبار هم شکست بخورم زندگیم می‌پاشه
لطفا برادرانه کمک فرما

قمارکردی داداش عاقبت نداره پولش

جواب چت قبلی ام را بخون می فهمی ای پسر نادان

دیگه داداش دستش نزن الان بیای بیرون پولی برات نمی‌مونه فقماره تحمل کن ایشالله بریزه

دست از تردید و هولد بکش هیچ فروشی هم نداشته باش پوزیشن اهرمی نگیر فیوچرز نگیر ،بازار هفته ای یکبار خرسی گاوی میشه دقت کن منم زیاد باختم تا نیازی نمی‌بری طمحت رو کنترل کن

مطمعنم تو کسی هستی که توی اینستاگرام حرف مفت به اصطلاح استاد (((مهدی حبیب پور))) رو گوش دادی که میگه بیت ریزش شدید داره و تا ۷۵ هزار می‌ریزه

:partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

منم خودمم پوزیشن شورت دارم.لیکوییدی منم 114 هست منم با اهرم 6باز کردم.
چیزی ک از نمودار بیت معلومه 2 کندل 4 ساعته بالای 100بسته امکان داره بالاتر هم بره.خدا خودش ب خیر کنه

منم متاسفانه قبلا دچار شدم نمیخام دلت و خالی کنم ولی متاسفانه احتمال اینکه ۱۰۴ و رد کنه خیلی بالاس

بهترین راهنمایی ک برات دارم پولتو از بیت بکش بیرون چنتا میم کوین خوب بخر . ایکس پپه و پپه ۲ فلوکی شیب بونک و چنتای دیگه . بزودی پول وارد آلتها میشه منفجر میشن فقط هولد کن

صبر ، صبر ، صبر‌‌‌… مادامیکه نفروختید ، مالی نباختی… مرغ زیرک چون به دام افتد ، تحمل بایدش

چرا اسپات کار نمیکنی،اسپات همش سوده.من هم توی ۹۵ بیت خریدم ،ولی اسپات،الان خیلی راضیم.من هفت ماه اومدم توی بازار،فقط اسپات کار کردم،هیچ ضرری نکردم.یه بار کاردانو خریدم ۱۱ میلیون توی ضرر بودم ولی دو هفته بعدش ۸ میلیون سود کردم،چون اسپات باز کردم و صبر

انشاالله همتون لیکویید میشید و صعودی میشه و جیب اکثریت ک منتظر صعود هست پر پول میشه🥸
الهی آمین

دقیقا مثل من
تعریف کردی خیال کردم خودمم
منم عین شمام
۹۵ شورت
کل زندگیمم دادم

نوش جونت.
حقته.
هر چی میگیم این بازار هوش مصنوعی فقط پول فیوچرزا رو میگیره تمام اطلاعاتتو داره
هر چی میگیم فیوچرز نزنید باز می زنی.
ایشالا که صفر و لیکویید بشی.

دادا مهمترییین نکته تو فیوچرز حد ضرره چرا نمیذارین؟؟؟