چرا فکر میکنید تا عید میخاد معجزه بشه؟
نخیر
نهایتش بشه ۱۸۰۰ تومن
الکی امید بیخود ندید به تازه کارا
الان ۱۵۸۰ تا عید نهایت بشه ۱۸۰۰
تو چقد بی سوادی حاجی🤣
1800؟؟ برو ببین یبار دگ
تو هنوزفرق ممیز، با نقطه نمبدونی، تو هنوز نمیدونی این قیمت بخونی اومدی نظر میدی ک تا عید نهایت فلان میشه:rofl:![]()
ادمین تایید کن جان مادرت
یه تک تومنه قیمت 1 تک تومن، ن 1500 تومن
1.598این 1500 نیست یک تک تومن خونده میشه
قیمت الانش ۱.۶۰ تومن هست
شما داری از جای میخری که جینی میفروشن قیمتش میره بالا در اصل قیمت هر یک دونه توکنش ۱.۶ تومن هست
الان شانزده ریال هست
اگه این طور شه که خدا خیرت بده خدا از دهنت بشنوه ی ایشالا تهش بگو من به 1000هم رازیم فقط قول بده تا عید بشه
وژدانی دمت گرم واقعا یک کسایی میان نظر میزارن میخونی شیشتا شاخ درمیاری
نظر الکی ندید لطفا
اتفاقا جوری گفت ک همه مث من تازه وارد بفهمیم مهم اینه منظورشو برسونه چ لزومی داره دلاری بگیم
بنده خدا یک نظری حتی اشتباه داده اما چقدر ما مردم بیرحم و فرصت طلب برای تخریب هم شده ایم که سریع دست بکار میشیم و بیخیال کار اصلی خودمون میشیم تا به هر طریقی شده تو سر هم بزنیم این نوع برخورد و روشی که در مواجه با مسائل مختلف در مقابل هم میگیریم یقیناً تاثیر منفی روی خودمون هم خواهد داشت پس بنظرم بهتره در این اوضاع آشفته مملکت لااقل باهم کمی بهتر برخورد کنیم انشاالله
سلام ودرود فرمایشت درسته
حتی قیمتشم نمیدونی:rofl:![]()
![]()
یا خدا به تو دیگه:rofl:![]()
![]()
![]()
حاجی توی ک تازه واردی از پایه داری غلط یاد میگیری بازارو، بهتره بری تحقیق کنی چون من هرچی ب تو بگم فایده نداره مغزت اکبنده نمیتونه این موضوع دلاری بودن قیمت و ریالی حساب کردم قیمت هضم کنی، باشه درست میگه توهم خوب متوجه شدی:joy:![]()