بیت کوین و آلت کوین ها: پامپ و اصلاح

آقای بختیاری با سکوتش جواب خیلی ها رو داره میده نتیجه تحلیل هاشون کم کم داره ظاهر میشه .جناب بختیاری ایول داری دمت گرم استاد گرامی

چه ربطی به بختیاری داره اصلا بخاطر تحلیل نیست رفتن بالا بیت ‌.بلکه بخاطر نزدیک شدن به روز تحلیف ترامپ هست که گفت روز تحلیف قراره ارز دیجیتال جز دارای آمریکا قرار بده نکنه خودت بختیاری هستی

سابقه اکانتت همش تعریف از یه شخصه !
نکنه ؟

چی میگی تو کدوم نتیجه نتیجه بدبخت کردن مردوم میگی جیم بونک که تو اوج اومد فتوای خرید به مردم داد خریدند و الان پول همه بدبخت بیچارها نصف شده الکی هیچی نمیدونی بازار گرمی نگن داداش زشته

کدوم تحلیش داره جواب میده دوست عزیز
نگنه اونکه میگفت 99,500 سقف کانال نزولی بود که شکسته بشه میره برای 110 و بعد 120که شکسته هم شد و من با تحلیل ایشون پولم رو وارد ارزها کردم که بعدش از 102 ریزش کرد تا89900 که باعث شد پول من نصف بشه در صورتی که میتونستم تو ریزش خرید کنم
بله حرف هیچکس اینجا نباید اعتماد کرد

دیگه روی نداره بیاد

جواب اونایی که جم خریدن هم اگه امکان داره بده.یه درصد مثبت نشده

چه جوابی؟
مرد حسابی همه ی تحلیل هاش بدون استثنا اشتباه دراومده

مثلا من بگم بیت ۱۵۰ رو رد کنه حتما میشه ۱۶۰ میشم تحلیلگر ؟!!!

خب این حتما اتفاق میوفته نیازی به گفتن من نیس

تحلیلگر نقطه ورود میده میگه کی سوار بشین ،پله ای خرید بزنین و …

مرد حسابی همه ارزهایی که اون سیگنال داده الان تو ۶۰ درصد ضرر هستن

بونک،فلوکی،جم،و…

واقعا ضرر کردن حقمونه با این دیدگاه های ک دارید

بغال سر کوچه مام داره میگه تا برج ۳ صعودی بازار نکنه این بختیاری همون بغال سر کوچه ماس آنقدر آدمارو بزرگ نکنین کپی پیست کردن خیلی راحته.نقطه ورود و خروج دادن تشکر داره،نه اینکه بیای فقط بگی صعودی و غیبت بزنه واسه خودتون و احساساتون ارزش قائل شین نزارین ب بازی بگیرنش

بغال سر کوچه مام داره میگه تا برج ۳ صعودی بازار نکنه این بختیاری همون بغال سر کوچه ماس آنقدر آدمارو بزرگ نکنین کپی پیست کردن خیلی راحته.نقطه ورود و خروج دادن تشکر داره،نه اینکه بیای فقط بگی صعودی و غیبت بزنه واسه خودتون و احساساتتون ارزش قائل شین نزارین ب بازی بگیرنش.

بغال سر کوچه مام داره میگه تا برج ۳ صعودی بازار نکنه این بختیاری همون بغال سر کوچه ماس آنقدر آدمارو بزرگ نکنین کپی پیست کردن خیلی راحته.نقطه ورود و خروج دادن تشکر داره،نه اینکه بیای فقط بگی صعودی و غیبت بزنه واسه خودتون و احساس تون ارزش قائل شین نزارین ب بازی بگیرنش

وقتی با اکانت دوم از خودش تعریف می‌کنه