نظر بایننس در مورد lunc

جدیدترین پست کانال رسمی LUNC در تلگرام:
‘If you want to sell your $LUNC just remember this tweet.’
«اگر قصد فروش توکن‌های لونا کلاسیک خود را دارید، کافی است این توییت را به یاد بیاورید.»
(اشاره به توییت چانگ پنگ ژائو، بنیانگذار بایننس که در ماه جولای سال ۲۰۲۲ و تنها چند روز پس از سقوط تاریخی قیمت لونا تأکید کرده بود بایننس همچنان هولدر LUNC باقی خواهد ماند.)

*توضیح: در آن زمان بایننس مبلغ ۳ میلیون دلار در پروژه‌ی لونا سرمایه‌گذاری کرده بود که ارزش دارایی آن در زمان اوج قیمت لونا به بیش از 1.6 میلیارد دلار رسید. ارزش دارایی هولد شده‌ی بایینس در حال حاضر تنها ۱۵۵۰ دلار است!

ای من ریدم دهن چانگ پنگ ژائو و دوکوان و بایننس و انواع اقسام لونا که چند ساله سر مردمو با این کصشرا گرم کردن من از وقتی که ریخت این عن مصبو هولد کردم بجای اینکه بیاد بالا روز به روز داره میریزه الانم پول لازمم چند ساله چشم دوختم به این عنه تا بلکم بیاد بالا یه خیری کنیم پولمونو دربیاریم هر موقع نمودارشو نگاه میکنه یا در حال ریختنه یا ثابت داره درجا میزنه منه اوسکل اگه اونموقع به جای این آشغال بیت کوین میخریدم الان پولم پنج میلیارد شده بود امید الکی به مردم ندین چند نفرو هم مثل من بدبخت نکنین

3 میلیارد دلار بود و اینکه به نظرت گرگی مانند cz خبر نداشته باشه از ریزش بازار و لونا خنده داره این بازار رو بایننس میچرخونه cz گارگر رستوران الان ۱۰۰ میلیارد دلار دارایی داره همه پول های مردمه.
یکم بیشتر یاد بگیر با این دانش اندک و زود باور کردن ها پولت از بین میره

یکی از بزرگترین دزدان این بازار خود ژانگ پئو پشت پرده کل دزدی‌های این بازار تهش و در بیاری میبینی با دوکوان و چند نفر دیگه باهم خوردن شصت میلیارد دلار و

آقا احسان ما میگیم با جماعت توهمی داریم زندگی می‌کنیم بهشون بر میخوره هرچی این ارز میاد پایین توهمات ۱دلاری بیشتر میشه:smiley::smiley::smiley:

خودت به خودت میگی آقا احسان ؟!

ژانگ پئو❌️چانگ پنگ ژائو✅️
درسته دزدای بازار دوکوان cz سم بنکمن فرید جاستین سان ایلان ماسک مایکل سیلور و چند نفر دیگه ک شرکت هستن. از پول افراد ساده لوح که انتظار درامد بالا دارن پول میچاپن