سلام دوستان میخوام نظرتونو بدونم . وام ازدواجم رو میخوام بزارم ریپل بخرم ریسک کنم ، البته اینم بگم این پول رو گذاشتم تا ماشین بخرم نظر شما ریپل بخرم یا ماشین؟
ممنون میشم نظر های محترم شما بدونم
باسرمایه مازاد اینکارو بکن پول وام ماشین یاهرچیزیو داخل کریپتو نیار دوست عزیز
این کارو نکن اول زندگیت هست برو پولتو بده یه ماشین برو ماه عسل بزن حالشو بکن اینجا معامله کردن بلدی میخواد یا ریسک کنی داداش نکن برو باخانمت ماه عسل بزن حالشو ببر…![]()
![]()
اصلا این کارو نکن بزار بعد از ریزش بیت کویین که قراره به ۷۵ برسه این کارو انجام بده ریسک نکن الان بازار تو سقفه پشیمون میشی
برو دنبال زندگیت ، پولی که کاری باهاش نداری ، رو بیار تو این خراب شده ، اینجا مثل اسکوید گیمه
اصلا و ابدا این کار را نکنی من تجربه این کار را داشتم کلی ضرر کردم فقط پول اضاقه مازاد اونم بصورت هلد کردن بیار تو این بازار اگر همان زمان من نوار تفلن دانه ای ۱۰۰ تک تومان می خریدم الان میلیارد شده بودم تو خود بخوان حدیث این بازار
فروردین بیت کوین ریزش شدید داره ریزش کرد بیت کوین بخر
اصلا اشتباه نکن
همون ماشینتو بخر
الان ماشین با همون دلار ۶۰ تومنه آخر سال یا ابتدای سال بعد دلار ۸۰ تومن خودشو مخصوصا روی ماشین نشون میده
شایدم اینجا بره بالاها ولی اینو بدون اول زندگیتم هست اگر بریزه روابطت با همسرتم به خاطر فشار عصبی خراب میشه نهایت ۱۰ درصد پولتو بزار
اگرم دوست داری کار کنی با بونس هایی که صرافیایی مثل kcex میدن کار کن که اگرم رفت نسوزی
بزن گوگل راهنماییت میکنه
من خودم ۷۰ دلار گرفتم فیوچرز کار کردم بلد نبودم سوخت دادم ولی چون رسیده بود نسوختم .
ماشین بخر تهش چیزی موند همونو ارز بخر
ماشین بخر بدون استرس اول زندگی برین بچرخین.
ریپل بخری با سودش ماشینم میخری
ماشین هنوز رشد اصلیش شروع نشد و نسبت به طلا دلار جا مونده همون ماشینت بخر خودت بدبخت نکن
ععع با ترامپ یا ایلان قرار گذاشتی که به 75 برسه
با کی هماهنگ کردی که قراره…
عجبااا