کیف پول سخت افزاری: نانو اس یا ایکس؟

من بارها پرسیدم با چقد شروع کنم و ایا میشه بیت کوین را در کارت بانکی خود بریزیم اگر جواب بدهید کمنون میشم خیلی ممنون از شما دوستان گرامی انشاالله همیشه بازارتون خوب باشه

فکرکنم الان وقت مناسبی برای ورود نیست چون احتمال اینکه بریزه بیشتر از صعودش هست
نه تو حساب بانکی نمیتونی نگه داری کیف پول مخصوص خودش رو میخواد

توی کارت بانکی نمیشه عزیزم یه کیف پول مجازی درست میکنی کف خرید هم سیصد تومنه از صرافی ایرانی خودشون هم کیف پول دارن خوبه

سلام دوست عزیز
اولا که خیلی بهتره جواب سوالهات رو بدون منت از گوگل بگیری!
واسه شروع اول باید توی یک صرافی ارز دیجیتال احراز هویت کنی
صرافی کیف پول داره که باید حساب ریالی اون رو شارژ کنی بعدش هر ارزی که بخوای رو بخری.هر صرافی هم ی حداقل خرید داره واسه خودش. بعضی ها صد هزار تومان به بالا بعضی ها بیشتر
وقتی خرید کردی میتونی اون ارز رو توی کیف ارزی اون صرافی نگه داری .میتونی به کیف پول دیجیتالی که روی گوشی نصب میکنی منتقل کنی مثل تراست والت… در ضمن ارزها رو نمیشه به کارت بانکی واریز کرد!!!
موفق باشی

پایین همین صفحه نوشته ,بلاگ, اونجا توضیحات داده

بهزاد جان برای پرسش اولت با هزینه کم هم میشه شروع کرد هزینه ای که بهش احتیاج نداشته باشی و آینده نگر هم باشی
و پرسش دو هم نه کاکو تو کارت بانکی نمیشه ریخت توی کیف الکترونیک. کافیه گوگل کنی و با ارزهای دیجیتال آشنایی پیدا کنی

بیت کوین و ارزهای دیجیتال احتیاج به کیف پول های نرم و یا سخت افزاری مخصوص خود هستن

کسی نمیتونه بگه با چقدر شروع کنید هر چی بیشتر و زمان طولانی تر بهتر ولی تو کارت بانکی نمیشه ریخت ضمن اینکه به شما توصیه میکنم قبل از همه چیز برین مطالعه کنید بعد چون کار اسونی نیست که هیچ کار ریسک دار و پر استرسی هست از طرف دیگه حتما باید کار بلد باشی عزیز دلم

سلام با هر چه قدر میتونید شروع کنید اگه پول زیادی بذارید سود زیادی برمیدارید و برعکس . سود کردن شما به معلومات و تجربیاتتون بستگی داره .

شما باید هر ارز دیجیتالی رو که میخوایین بخرین تو کف قیمت بخرین و تو سقف قیمت بفروشین .

شجاعی جان شمانمیتوانید بیت کوین توکارت بانکی بریزی عزیز شماباید اول کیف پول بازکنی بعدا یه شماره کارت بانکی بدی بهشون کیف پول ایرانی بعد میتونی خرید فروش کنی وریال برداشتی واریزکنب به کارت بانکی وشمامیتونی از ۱۰۰ هزارگرفته تا ۱۰۰ میلیارد سرمایه بزاری هرچقدر میتونی شروع کن خداحافظ

هر چقدر بیشتر بهتر
داخل حساب بانکی شما ریال میره نه ارز دیجیتال باسد از کیف پول های نرم افزاری مثل تراست ولت استفاده کنید

ن نمیشه برادر من باید بریزی توکیف پول مجازیت از نظر من شمال اول کلاس برو یه چیزی یاد بگیری تنها خریدن ملاک نیست چون ضرر های هنگفتی میدهید

سلام برو آموزش ببین اول برا شروع هم بنظر من بازیر ۵۰۰هزارکارکن

تازه کاری با صد هزار تومن شروع کن از صرافی ایرانی…نه بیتکوین تو کارت بانکی نمی ریزن این فکر اصلا از کجا اومده تو ذهن شما..ارز خریدی تو صرافی میشه نگه داشت یا ریخت تو کیف دیجیتال

دوست عزیز با هر مبلغی میتونی شروع کنی از ۱۰ دلار به بالا تو صرافیهای خارجی میتونی خرید و فروش کنی .ولی ابتدا با مبالغ کم شروع کن تا کم کم یاد بگیری

در صرافی های ایرانی فکر میکنم با حداقل مبلغ صد هزار تومان
در صرافی های خارجی فکر میکنم ده دلار
سوال دومتون هم مثل این میمونه که بخواید دلار یا یورو رو داخل کارت بانکی خودتون بریزید
شدنی نیست
ارزهای دیجیتال کیف مخصوص به خودشون رو دارن
پیشنهاد میکنم اول خوب آموزش ببینید بعد شروع کنید

دوست خوبم. کسی که تازه وارد این کار میشه ابتدا باید آموزش ببینه ،،،، مبانی و علم و سطح آگاهی خوش رو نسبت به ارز دیجیتال بالا ببره و از تجربیات کسانی در این زمینه استاد هستند استفاده بکنه ،،، وبعد برای شروع با مقدار اندکی مثلا ۲۰۰ هزار تومن شروع به خرید و فروش بکنه تا دستش راه بیوفته ،،،،، در جواب دومتون ،،، بعد از ثبت نام در صرافی مطمئن ایرانی شما میتونید بیت کوین خرید بکنید و بعد میتونید بیت خودتونو تبدیل به دلار (تتر ) یا تبدیل به ریال بکنید و به حساب کارت بانکی واریز بکنید. اما اینکه مستقیم بیت کوین رو بزیزید در حساب کارت بانکیتون و باهاش خرید و فروش بکنید. جواب خیر هست. شاید در کشورهای پیشرفته بشه اینکارو کرد ولی در ایران خیر

گله من …، فککنم بارها هم ،وختی پرسیدی ،همین جوری بچها با لایک و دیسلایک خیلی تمیز جوابتو دادن..،شاید دقت نکردی ، پیش میاد

مجید جان صرافی های معتبر ایرانی حداقل 250 هزار تومان