بازم رفت تا ۱۴۰ تا و پله ای نفروختید ؟ بازم به حرف اونایی گوش دادید که تا لایت از ۱۲۰ رد میشه ، تارگت ۴۰۰ دلاری و ۱۰۰۰ دلاری بهتون دادن ؟
دوستی گفته بود اون موقع که بیت ۱۰ هزار تا بود لایت ۹۰ تا بود الان طبق نسبت باید بشه ۱۰۰۰ دلار ! رفیق اون موقع کل کریپتو زیر ۱۰۰ تا ارز داشت که معروف ترینشون پنج تا ارز لایت و دش و بیت کش و دوج و بیت بودن . ی سایت کوین پات هم بود که رایگان بهتون ازین پنج تا ارز میداد مثل همین ایردراپ های تلگرامی . صرافی ای هم که برای ما ایرانیا باز بود لوکال بیت کوینز بود که یک سال قبل کلا بست . توقع نداشته باش که حجمی که اون زمان لایت میگرفت از بازار الان هم بگیره …
داداش من به عنوان کسی که از سال 96 به صورت جدی در این باز فعالیت کردم بهت میگم خودت با بعضی از جملاتت، باقی جملات خودت رو نقص میکنی. یه جا میگی اون موقع صد ارز بود و لایت میتونست رشد کنه. بعد در ادامه مثال هایی که میزنی از دوج هم نام میبری. خب اگه این قانونی که میگی صادقه پس دوج هم نباید در این چند سال رشد میکرد. دوج درسال 2021 در چند ماه حداقل 200 برابر شد. این بازار در کل از هیچ اصول و قانون خاصی پیروی نمیکنه. یادمه در همون سال های اول که بیت کوین اومده بود ارزی به نام nmc هم وجود داشت که اتفاقا خیلی قوی شروع کرد اما در ادامه مسیر وحشتناک جا موند و فکر کنم الان رتبه ش زیر 1000 می باشه. در کل این حرفت زیاد منطقی نیست. چون همونطور که nmc داغون شد و رشد نکرد و یا لایت معمولی رشد کرد، یکی هم مثل دوج کوین ترکوند.در کل نوسان گیری خوبه. هلد کردن هم خوبه. هر کدوم به موقع خودش. شما عشقت میکشه نوسان بگیری هیچ مشکلی نیست. اون دوستمون هم دوست داره هلد کنه. هر کسی مختار هر کاری دلش میخواد انجام بده.اما در مورد سخن اون دوستمون با ایمان بهت میگم که لایت کوین در سال 2025 ، ATH خودش رو خواهد شکوند. منطقم میگه که 1000 دلاری که اون دوستمون گفت رو نخواهد زد، اما بدون شک امسال رکورد 412 خودش رو خواهد زد.
با این قسمت که گفتی بدون شک ath خودشو میشکونه قطعا مخالفم . چند ساله ازین حرفا زده شده ، چهار سال بود که لایت بین ۳۰ تا ۱۱۲ نوسان داشت ، اونیکه هولدره و توی این چند ساله نتونسته سودی کنه بیخود میکنه بقیرو تشویق میکنه که مثل خودش رفتار کنن . همین میشه که روز ب روز به تعداد اوناییکه از وضع فعلی ارزها مینالن اضافه میشه .این میشه که لایت دو بار توی یک ماه میره تا ۱۴۰ و بر میگرده به زیر ۱۰۰ ولی هولدرا میان میگن لایت دیگ تموم شده و رشدی نکرده و جامونده و …
بعدم ، من حرف خودمو نقض نکردم . من سال ۹۸ هزار تا هزار تا دوج میخریدم میشد دو دلار ... الان هم اگ ایلان ماسک پشت دوج نبود قیمتش همونی بود که اون موقع بود .
تمام حرف من به تازه وارد ها و قدیمی ها ی چیزه ، نوسان بگیرید هولد کل سرمایه حماقت محضه . لایت قطعا میتونه ی زمانی ath خودشو بزنه ولی ارزش اعصاب خوردی ای که میزارید رو نداره . شانس هم که نداریم یهو ی زمانی پول لازم میشید مجبورید با کلی ضرر و خوابوندن پول ، ازش دل بکنید .