یااااااااا خود خدا . . . شانس اوردم با 110 درصد سود خارج شدم . . .دوستان این تحلیل من از ارز ماگا ست : در واقع یک شبکه کیف پول هست . . . چندین کیف پول که از طریق کیف پول های واسطه ای به همدیگر و به صرافی ها متصل هستند که دارن قیمت این ارز رو دست کاری می کنند کیف پول اصلی رو که پیدا کردم 27 میلیون دلار ماگا داره ( مارکت کپش مگه چقدر هست که فقط 27 میلیون دلار در یکی از کیف پول های این شبکه توکن موجود باشه ) الان این تیم دارن توکن ها رو می خرند تا این جا تو چند ساعت حدود 3.7 میلیون دلار رو فقط کیف پول اصلی خرید زده . . . 250 هزار دلار usdc هم تو همین کیف پول اصلیشون دارن که همه رو دارن خورد خورد ماگا می خرند خدا می دونه چقدر پول به جیب زدن این شبکه . . . به نظرم این 250 هزار دلارم که ماگا بخرن دیگه قیمت رو همین حدودا نگه دارن و پایین تر نره . . . یعنی همین حدودا می شه کف قیمت . . .
یکم کاملتر توضیح میدی ممنون
قیمت که پایین میاد سنگین می خرند ( چند میلیون دلار ) بعد منتظر می شن مردم بخرند و قیمت بره بالا بعد شروع می کنند به فروش و کلی سود به جیب می زنند . . . دوباره قیمت که اومد پایین می خرند ، دوباره منتظر میشن یا جایی لیستش می کنند قیمت میره بالا و بعد دوباره خالی می کنند و کلی پول به جیب می زنند . . . کلا این ارز مارکت کپش الان 50 و خورده ای میلیون دلاره که 28 میلیون دلار تا چند دقیقه پیش فقط توی یک کیف پول این تیم بود که البته بین چندین کیف پول و صرافی پول ها جا به جا میشه . . . خلاصه که همه چیز دست این تیمه شما فرض کن تصمیم بگیره 28 میلیون دلار ماگا رو بفروشه چه اتفاقی برای این ارز می افته ؟ هیچی ازش نمی مونه . . .