جیره خوارهای سم پاش پس چی شد؟ چرا هیچکدوم نیومدید جواب پست من رو بدید؟ شماها که اینهمه زرررر مفت میزنید و میگید که pepe2 اسکمه گفتم بیایید با دلیل ومدرک وتکنیکال جواب منو بدید، میدونم هیچی از تحلیل وتکنیکال سرتون نمیشه فقط خواستم به مابقی هم ثابت بشه که شماها فقط پول میگیرید تا هموطنانم رو بترسونید تا توی ضرر ارزشون رو از دستشون در بیارید، متاسفم براتون که بخاطر پول کثیف حاضرید به هموطنان ضرر بزنید و توی این اوضاع خراب مالی ،چشم دیدن ندارید که هموطنانم به پول خوبی برسند، مگه میخواد از جیب شما کم بشه؟ با این کارتون پول هموطنان رو میریزید توی جیب خارجی ها، مرد باشید اگه راست میگید به هموطنان کمک کنید تا به سود خوبی برسند، موافقان لایک کنید تا بلکه این افراد دست از این کار کثیف بردارند. سپاسگزارم از همتون
ادمین لطفاً تأیید کن ![]()
داداش توی وات برام پیام بزن کارت دارم واجب ۰۹۰۱۱۷۲۱۱۷۸۷
چی شد چند شب پیش گفتی پامپ داریم این برعکس ریخت
پول چی آش چی کش چی ،این ا س ک ل ،، ا ن م گیرش نمیاد.از یه بچه ۱۳،۱۴ ساله چه انتظار داری.این فقط توجه میخواد.اینا یه عده اح م ق بیکارن اومدن وقت بگذرونن.این یارو اینقدر بیکار بعضی موقع ها مطلب مینویسه ،تو یه پیام دیگه میاد جواب خودش رو میده.واقعا که .اینو فقط باید نادیده گرفت
دوستان پپه ۲ اسکم نیست،درسته مارکتش کمه،هر ارزی که میخواین خرید کنید قبلش برید تو کویین مارکت سرچ کنید نگاه کنید علامت هشدار داره یا نه،اگه داشت نخرید و اکه نداشت به ید چون تیمش احراز هویت کردن و اسکم نیست
دوست عزیر،هر ارزی رو که بیان بخرم به تعداد زیاد شروع میکنه به پامپ کردن،وقتی که که فروش نره چطور میخواد پامپ بشه؟حالا فروش بالا بستگی داره به یه خبری چیزی که منجر به جذب سرمایه به سمت این ارز بشه،مثل ارز ترامپ با معرفیش یهو همه ارزاشون رو فروختم رفتن اون رو خریدن،رو شبکه سولانا هستش،سولانا هم ۳۰ دلار قیمتش کشید بالا،۵ درصد ۱۰ درصد که پامپ نمیشه…