خرید ریپل و راهنمایی

علیرضا اگه نظری داری بگو.
متأسفانه LUNC یک سرمایه گذاری مرده است. با نگاه کردن به حرکات آن می توانید این را درک کنید. با ایجاد یک نمونه کار با سکه های بهتر به جلو حرکت کنید و سکه های کلاهبرداری را نادیده بگیرید.
واکنش آهسته Binance در هنگام سقوط:
زمانی که Luna و UST شروع به فروپاشی کردند، بایننس در توقف تراکنش ها یا محافظت از کاربران خود کند بود. این تاخیر باعث زیان قابل توجهی برای بسیاری از سرمایه گذاران شد. روز خوبی براتون آرزو میکنم
بایننس واقعاً از LUNC پشتیبانی نمی کند. آنها فقط این تصور را ایجاد می کنند که این کار را انجام می دهند زیرا در فروپاشی آن دست داشتند. آنها برای جلوگیری از آن مداخله نکردند، زیرا همه چیز برنامه ریزی شده بود. برای درک این موضوع، می توانید به سادگی به نرخ سوختن نگاه کنید - شاید عرضه هرگز کاهش پیدا نکند.

سلام! من هلدرم عزیز! و تک ارز نیستم. هرجا سود گرفتم، ارزهای کف قیمتی میخرم. هرچند، ببشترین سرمایه‌ام ustc هستش. من صبرو تاب‌اوریم زیاده و هیچ وقت بابت سرمایه.گذاری در بازارهای مالی نه بی‌گدار به اب زدم جز سال ۹۶ و نه بدون تحقیق خرید می‌کنم.‌‌ احسان کویینی که در هر نیم خطش چهار تا غلط املایی هست، دست خودش نیس، وقتی میاد اینجا یاد خاطرات تلخش میفته.:grin::grin::laughing::laughing: سال ۲۰۲۵ سال ustc هستش. اخبار زیاده من فقط جایی که نیاز به توضیح باشه رو می‌نویسم.‌

این متن رو من قبلا خوندم و مثل صحبت‌های کارشناس فوتبال می‌مونه که بدون تیم هستش اگر تعویض نمیکرد اگر این کار رو میکرد. اصلا کسی تصورش رو نمیکرد در دو سه روز اون اتفاق وحشتناک پیش بیاد. علی.رغم اون همه پروتکل‌هایی که ایجاد کرده بودندو پشتوانه ارزی که دوکوان داشت. البته اون‌هام تلافی کردند روی صرافی ftx. اما لوناکلاسیک در حال پوست اندازی کامل هست. فقط اگه یه حامی مالی داشت، عالی میشد.
تقریبا تمام ارزها براساس یک سری چارچوب و تعاریف و برنامه حرکت می‌کنند. هر دفعه این بازار یه ارز رو مُعرف می‌کنه.
بعضی وقتی از گذشته لونا حرف میزنند فقط از سقوط می‌گند از صعود خیره کننده دوسالش و گسترش فعالیت بلاکچینش چیزی نمی‌گند. تخریب با یه اشاره‌ست اما سازندگی، سازوکار میخواد و زمان.

احسان رو خوب اومدی :rofl::rofl::rofl:

:joy::joy::joy::joy: احمد رو درست گفتی ولی پسر طالب ( طالبی فروشه)