نگهداری یک ارز

این سقوط امروز اصلا طبیعی نیست و خیلی مشکوکه
چه افرادی دارن این توکنو تو این قیمت که پایینترین قیمت پنج ماه گذشتشه میفروشن؟
اکثر افراد که مثل خود ما باید تو ضرر باشن آیا ما فروشنده ایم؟ نه
هر چی بیشتر داریم به فعالیتهای کیت گیل که فقط اون میتونه ارز رو بالا ببره نزدیک میشیم انگار خود سازنده های توکن متوجه شدن که دیگه پروژشون تموم شدستو دارن خالی میکنن.
ترامپ که داره میاد، گری گنسلر که داره میره، توئیتهای کیت گیل هم شروع شده این هم فاند مثبت. پس چرا تو این شرایط ایده ال دارن خالی میکنن این ارزو. من اسمشو سقوط نمیزارم دارن خالی میکنن ارزو تدریجی به صورتی که کسی شک نکنه
ماه بعد ارزو چک کردی اگه حجم بازارش شده بود یک میلیون دلار اصلا تعجب نکن.
آخرش میبینی فقط ما ایرانیا که با سیگنال اون شخص وارد شدیم موندیم .
صفحه چت خیلی ارزهای اسکم و یا با کله زمین خورده رو یه نگاه کنی میبینی تا آخرین لحظه منتظر یه معجزه بودن.
اونجا الان قبرستون پیامهای الکی دلگرم کنندس که چند ماهه دیگه کسی اونجا کامنتی نذاشته. حکایت چند ماه آینده این ارزه.
خودم پول زیادی گذاشتم تو این ارز و اعترافم میکنم تا آخرین لحظه نمیفروشمش به امید یه معجزه

بالا پایین اومدن ارزها طبیعی هستش دیگه الان ارزهای پینات فرست نیرو ارزهای معتبری هستند شارپی ریختن

داداش همه ارزا میریزن مثلا ده درصد امروز میریزه فردا با صعود بیت کوین پنج درصد از ریزششو جبران میکنه نه اینکه هی بره پایین و پایینتر

دوست عزیز این ارز ۰۰۰۳۹روهم به خودش دیده ولی بعدش جوری پامپ کرده که دوتا صفر انداخته لطفا نه خودت بترس ونه شک به دل بقیه بنداز من خودم ۰۰۰۴۷خرید زده بودم قبلا پله ای فروش زدم تا قله الانم رو۰۰۶۰تا۰۰۳۰پله ای خرید زدم و میانگین کم کردم و منتظر ۰۰۲۰هم هستم تا یه پله دیگه خرید کنم

آینده رو به گند کشیدی بعد از اسم پرفایل من ایراد می گرفتی
شما با عقل مشکل داری حتما