آیا اتریوم جای خود را به ریپل می‌دهد؟

با کاری ک ترامپ کرد و ارزش رو روی بستر سولانا ساخت و همچنین پامپ چشم گیری ک ریپل داشت و فروش سنگینی ک نهنگ های اتریوم توی سقفش انجام دادن معلومه نقشه بدی برای اتریوم چیدن و به احتمال زیاد اتریوم تا چن ماه اینده جاشو به ریپل میده و این منفی هایی ک داره میخوره هم برای همینه… و اگر این اتفاق بیوفته ارز های که روی بستر اتریوم هستن مثل فلوکی نابود خواهند شد و حداقل یک صفر اضافه میکنه فلوکی

فلوکی روی بی ان بی باهوش زیاد فک نکن از بین میری

بفروش خب . اینجا چکار میکنی

فلوکی اول روی بستر اتریوم ساخته شد و بعد شبکه bnb هم بهش اضافه شد و الان روی هر دو شبکه است… دوست عزیز خوبه اول در حد همچین مسائلی تحقیق کنی بعد بیای به مردم وعده پامپ و میلیاردر شدن بدی😂

من به کسی وعده میلیاردر شدن ندادم و نمیدم چون این حقو به خودم نمیدم بخام برا کسی تعیین تکلیف کنم برعکس اکثریت کند ذهنایی مثل تو ک اینجا برا همه نرخ تایین میکنین هیچوقت نمیگم و نگفتم ک کسی بخره یا بفروشه. فقط تحلیل میدم و راهنمایی میکنم. چون هیچی قطعی نیست تو این بازار . اتریوم نابود بشه فیلم هندیه؟ برین خداوکیلی چهارتا مطلب بخونین یکم تحقیق کنین یکم به خودتون فشار بیارین ک اگ اومدی اینجا چهارتا کلمه حرف زدی کسی بهت نخنده

ترامپو ایلان دو تخم حروم در یه قالب… تمام بدهکاریهای آمریکارو از تو جون ملت سر تا سر جهان تو این بازار میکشن بیرون.. بلال میکنن.. حالا بشینید تماشا کنید… رکب پشت رکب:sneezing_face::grimacing::orangutan: