تحلیل میم کوین‌ها و تن کوین

من عاشق اصلاح این ارز هستم اصلاح با ریزش فرق میکنه اصلاح خوبی خورده در سی روز گذشته باید منتظر پامپ مجدد باشیم صبر کنید و عجله نکنید این میم کوین امسال پامپ زد سود خودتونو برداشت کنید چون میم کوینها دوره دارند میم کوینها رو برای دراز مدت هلد نکنید اگر میخواین هلدر باشید روی التکوینها بنیادی و لایک یک بلاکچین ها و با تبصره لایه دوم بلاکچین سرمایه گذاری و هلد کنید تاز فراموش نکنید همه ارزهای بلاکچین لایه دوم خوب نیست بلاکچین های پیشنهادی لایه دوم اتریوم فقط پیشنهاد و‌نظر شخصی من هستش لایه دوم بلاکچین ترون رو نگاه کنید شیش ساله ارزهاشون تو ضرر هستند مثل btt و wink نظر شخصی من حتی روی ارزهای بلاکچین لایه دوم سولانا هم مثبت نیست به نظرم بلاکچین جدید و خود ارز ton برای سه سال آینده جذابه تفاوت تن کوین با دیگر رمز ارزهایی که بلاکچین دارن اینه که قیمتش در حال حاضر جذاب هستش تنها بلاکچین بازار هستش که خودش پیام رسانه محبوب در دنیا داره و کامنتی داره حتی اتریوم هم هیچ وقت کامنتی و پشتوانه قوی نداشته سوم هنوز اکوسیستم تن جدید و نو پا هستش و روی بلاکچین تن هنوز صد رمز ارز لانچ نشده ایده ایردراپ تلگرامیش به شدت گرفته و در حال حاضر بیش از هزار ایردراپ تلگرامی لانچ شده و روز به روز جدید هم داره لانچ میشه تصور کنید این رمز ارز ها مثل نات کوین و همستر لیست بشه و تعداد رمز ارزهای بلاکچین تن مثل BNB و اتریوم بشه که سه چهار هزار رمز ارز لانچ بشه تن کوین رشد قیمت عجیبی در یکی دو سال اینده رو تجربه میکنه من پیش‌بینی قیمت 30 الی 50 دلار رو برای اینده این رمز ارز دارم

این همه توضیح خوب دادی آخرش خراب کردی آخه 40لار شاخ های کریپتو رو 1یا2دلار موندن بعد این ارز ؟

مرحبا به توضیحات

فقط مهندس جان.. نظر آخرت رو برای تنکوین دادی… نظرت درباره پنگوئن خوشکل چیه..؟ سقفی که تاچ کنه با ورود ترامپ به بازار چیه؟ ممنون میشم جواب بدی..