تحلیل ریزش و عدم کاربرد ارز

دوستان خرید و فروش با خودتون ولی به حریف این rezaگوش ندید کف قیمتی این ارز ۰.۸۰ سنت داری کف سازی میکنه رو قیمت
۱.۴۰
۱.۸۰
۱.۹۰ سیو سود کنید

آقای تحلیل‌گر از کفی که شما گفتی پایین‌تر اومده و رسیده به ۷۰ سنت! پس تحلیل من کاملا درست بوده…

چرا دوست دارید بقیه متضرر شن؟!
کسی به حرف من گوش داده بود از ۹۰ فروخته ولی به حرف شما گوش داده باشن حداقل ۲۰ ۳۰ درصد رفتن تو ضرر…

این ارز یکی از ارزهایی که بیس آمریکایی داره یعتی بنیاد و تیم پروژه تو ایالات متحده یکی از ارزهای خفن به زودی رشد میبینی وقتی کل بازار اصلاح کرده قطعا این ارز اصلاح میکنه و قرار نیست یکه کله بره پایین و هر اصلاح فرصت ورود به این ارز اتفاقا شما داری ضرر کسایی که تو قیمت بالا خریدن و بیشتر میکنی و تو ریزش باید میانگین کم کنی اگه ارز چرت و پرت بود خودم بهش اضافه نمیکردم منتظر تارگت ۱.۹۰ هستم اونجا خالی میکنم کسی که هولدرن براش ریزش فرقی نداره هر کسی بخواد با عقل و منطق خودش خرید و فروش میکنه تا موقعی که نفروخته شما ضرر نکردی

خدایی خوب رو داری بلد نیستی تارگت فضایی میدی گردنم نمیگیری مرد حسابی ارز تو اصلاحه تو براش تارگت ۲ برابر ۳ برابر میدی بحثم میکنی همه اشتباه میکنن معلوم نیست هیچی بلند مدت ارزای پایه تراز اول سود میدن پروژ قوی داشته باشن بغیه شانست باید بزنه