مشکل اینجاست پول ما انقدر بی ارزش شده که طرف ۷۰/۸۰ درصدم بره تو سود میگه نمیفروشم و هستم فعلا چون سودی که کرده کار خاصی نمیشه باهاش انجام داد..چون اکثرا زیر ۱۰۰ میلیون هست خریداشون…اما موضوع اینه ماها هیچ جای این بازار نیستیم شما خودتو نبین اون تریدر خارجیو ببین که مثلا با ۱۰ هزار یا ۱۰۰ هزار دلار یا بیشتر اون کف این ارزو یا هر ارزیو خریده اون دیگه الان کم کم سودشو برمیداره میره چون سودی که کرده ارزشش زیاده …حالا بانک و موسسات مالی که دیگه جای خود…حرفم اینه منتظر اینکه ۱۰۰ میلیونتون بشه ۱ میلیارد نباشین اونم با یه چارت…چون فرضا چارت تا اونجام بخواد پیش بره قطعا بالا و پایین زیاد داره که مطمئن باشین از تحمل ذهنی من و شما خارجه این همه صبر
بهترین کامنتیه که خوندم،دقیقا درست میفرمایید،قسمت آخر کامنت که در مورد تحمل ذهنی هست باید با طلا نوشت
فقط این نیست
کارمزد های صرافی های توی ایران خیلی بالاست
ممنونم دوست عزیز🙏…درکل این چارت تا الان هیچ الگوی نزولی یا تغییر ساختار باتوجه به درک من درست نکرده حتی تو تایم پایینی مثل ۵ دقیقه…حالا باز نظر منه و میتونه ۱۰۰ درصدم غلط باشه…اما چیزی که ۱۰۰ درصدی هست اصلاح قیمتی پیشرو داره حالا از کجا و چه عددی هیچکس نمیدونه…فعلا فقط به قیمت تاریخیش رسیده و چیزی که مشخص این منطقه پر از سفارش خرید و فروش هستش و مطئنم تا جهت بگیره خیلی هارو لیکوئید میکنه
دقیقا👍🏻
هیچ طرح تشویقی یا بونوس وجود نداره…در اصل رقابتی بینشون نیست…الانم که دیگه تیر اخرو زدن به همه نمیشه پول واریز کرد بهشون ![]()