ترون و تحلیل بازار

سلام خدمت هموطنای عزیز..

اول از همه دارم اعلام میکنم ک ب هیچ وجه مبنای خریدیا فروش کسی نباشه بنظرم این همون جایی هست ک خیلی هارو پیاده میکنن…اگ دقت کرده باشین تمام ارزها با کله دارن میان پایین و اولین ارزی ک یه رشد وحشتناک کرد ارز مخصوص خود ترامپ هستش..دقیقا یادمه چندماه پیش ترامپ اومد تو نظرسنجی برای انتخابات رییس جمهور شرکت کرد و اونجا با اکثریت آرا پیروز شد و ارز ترامپ اونجا هم ب شدت رشدهای وحشت‌ناکی کرد بعداون بقیه ارزهاهم شروع ب رشد کردن الانم دقیقا همون سناریو رو داره تکرار میکنه..

یه نکته آموزشی بهتون میگم ک حتما تو خرید و فروش‌هاتون استفاده کنید..
((هروقت دیدی یه ارزی رو ب شدت پایین آوردن و برخلاف بازار هم حرکت میکنه بعد تو همچین روزهایی یهو یه ریزش خفن میکنه حتما شک کن ک هدف خالی کردن خرده ها هستش..تو برعکسشم صدق میکنه ک یه ارزی هر روز رشد میکنه وبعد چند روز یا چند ماه رشد عالی،،یه رشد عجیب غریبی میکنه اونجا هم شک کن چرا ک ب روزای آخر رشدش نزدیک شده و نهنگ‌ها دارن فرار میکنن ))

هموطن گرامی و عزیز توروخدا صبرکن اینو فقط بخدا از روی دلسوزی گفتم

موفق و سربلند باشین🙏

چرا اطلاعات نادرست میدی؟
زمانی که ترامپ رای اورد ارزش بشدت ریخت و نابود شد برو چارت و ببین

دوست عزیز اون ریزش بخاطرچندین مورد جعل سوابق تجاری بود ک ترامپ مجرم شناخته شده بود وریخت ک همین هم از قبل پیش بینی شده انجام داده بودن وگرنه چطور میشه کسی ک اون همه جعل سوابق تجاری داره دوباره میاد رییس‌جمهورمیشه..و یه چیز دیگ اینکه ما آخرین کسایی هستیم ک خبرها رو میشنویم فکرنکن خبری ک منو تو میشنویم مثل خبرهایی هست ک نهنگ‌های بزرگ میشنون..وقتی خبرها رو میان رسانه‌ای میکنن ک میخوان خالی کنن یه بخرن..اختلاف خبرهای بین ما و نهنگ‌ها کمه کمش چندین ماه هستش..بخاطرهمین چارت هم حداقل چند ماه بعدخبر یا رشد میکنه یا افت…لطفا وقتی میخوای برای کسی نظری بدی اول قشنگ تحقیق کن بعد بیا بگو چرا اطلاعات غلط میدی یا چی

بازم آرزوی موفقیت میکنم برای شما هموطن گرامی🙏