بازیابی ترامپ و تحلیل بازار

:hole::hole::hole:ارزش خواندن دارد :hole::hole::hole:

سلام دوستان ترون بخرید با خیال راحت.ترون خریدن همه زمان ها خوبه هم برای هولدر ها و هم نوسان گیرا فوق‌العاده است چون ترون را من از 375تومن داشتم دیدم .
کسی که ترون میخره.1خوب سود می‌کنه اگر نوسان گیر باشد
2هولدر باشی باید منتظر بمونی .
3این ارز احساسی نیست و به مرور کاراشو جلو می‌بره
حتی اگر چینی هم باشه خوبه چون چین هم کم کم ارز ها را انباشت می‌کنه با توجه به رقابت به آمریکا
4شبکه اش خوبه .
5این ارز آچار فرانسه هست در واقع و اگر به زبان بورسی صحبت کنیم این ارز بنیادی هست .
بیت هم که بریزه که قطعا مقصدش80000دلار هست ترون هم حد ضررش میشه 15تومن پس اصلا نگران نباشید
بایننس و دات هم تقریبا هم چین ویژگی را دارند
یک نکته را توجه کنید درسته این ارز های جدید مثل ترامپ انفجاری رشد می‌کنه و لی خوب کدو هم خوب رشد می‌کنه ولی پاییز که بشه معلوم میشه چی به چی هست و این پاییز هم در انتظار بیت هست چون واقعا اصلاح نکرده و این اصلاح هم که تا نود هزار کرد واقعا پولبک زد و اصلاح نبود یک ماه دیگه معلوم میشه چی به چی هست بازار هم نیاز به اصلاح واقعی داره بولران هم نیست و امیدوارم گیر این تبهکار ها نیافتید چون کهنه کار ها و اونایی که تو بورس ایران کار کردن می‌دونن چی میگم ولی کسی که با همستر وارد شده خوب معلوم هست چی در انتظارش هست

شاید صحبتت راجع به ترون درست باشه که من هم تایید میکنم اما راجع به پولکادات اینطور نیست هولدرهای پولکادات نود درصدشون در ضرر سنگین هستن از چهارسال به این طرف من خودم و دوستانی را میشناسم که خرید هر واحد مبلغ 45 دلار در سال ۲۰۲۱ و اوایل ۲۰۲۲ داشتیم من خودم شخصا پنجاه واحد رو قیمت ۴۵ دلار از اون زمان دارم با اینکه تو گذشت این مدت قیمتش خیلی خیلی پایین اومد و میتونستم میانگین کم میکردم تا ضررم کمتر بشه ولی دیگه روش ریسک نکردم که دو سه هزار دلار دیگه رو واردش کنم میانگینم بشه لااقل قیمت الان باز به نظرم تصمیم درستی گرفتم پولکادات حتی نتونسته به نصف قیمت سقف خودش برسه دقیقا یک هفتم قیمت سقفش الان هست شما ارز لینگ سولانا بی آن بی ریپل دویچ استار ارزهای هم رده خودش در بالای جدول غیر از کاردانو همشون یا سقفشون رو زدن یا نزدیکهای سقفشون هستن پولکادات روز به روز مثل ارز کادنا سکه میده بیرون و صاحبانشان به فکر جیب خودشون هستن به خدا حتی امروز ظهر بعد از گذشت چند سال و صبر زیادی که روش کردم تا نود درصد راه فروشش جلو رفتم حتی با ضرر هزار نوصد دلار پول اون زمان ولی خانمم بغل دستم بود مانع از کارم شد گفت یکماه دیگه روش صبر کنم میخاستم با ریپل چنج کنم منظور صحبتم پولکادت فقط فقط اسم بزرگی داره بس روز به روز هم رتبه و محبوبیتش و حجم مارکتش در حال سقوط هست

مزخرف ترین ارز بازار