دیدید گفتم بعد این ریزش ها ی عده میان چرت و پرت میگن … هنوز نفهمیدن یا جراتشو ندارن که وقتی ارزی که دارن ، رفت بالا یکمشو بفروشن توی پایین زدنا بخرن … الان همه میگن دم سولانا گرم که توی این قرمزی بازار ، داره میترکونه ولی واقعیت مشخصه . فعلا ترامپ داره خوب با ارزش سرکیسه میکنه . همینایی هم که ناراحتن ، رفتن سمتش . ولی دیر ( نهایت چهار سال ) یا زود ( بعد بیست ژانویه ) میبینید که ارزش ناجور میریزه .بالتبعش سولانا هم میریزه مجددا سرمایه ها میاد سمت اتر و باقی ارزا . و ب اونایی که گوش کردن و پله ای میخرن و میفروشن ی حال خوب دیگه میده . بقیه هم هی بیان بگن لایت و سایر ارزها اصلا سود نمیده . چرا ؟ چون یه شبه نمیشه ۴۰۰ دلار !
دوست عزیز برو تحلیل دوهفته پیش ببین دقیقا ۱۴۰دلار وارد اصلاح شد تا ۱۱۳الانم داره میره سمت ۱۸۵بعد یه اصلاح دوباره رشد تا ۲۷۵
تشکر از اطلاعاتتون،من نوعی اگر بدونم سولانا ریزش زیاد داره،خواهم فروخت در سقف،ولی چون دلم نیومده اون سولانای ۱۲۸ تومنی رو بفروشم،تا الان بهش دست نزدم و فقط یه فروش پله ای کوچک زدم.ولی تو اون ریزش های زیاد ،آدم افسوس می خوره که چرا در سقف نفروختم
ایمان داری ب حرفت ، بخر ، نگه دار تا ۱۸۵ دلار . تجربم میگه این بازار زیاد حال نمیده به سرمایه گذاراش . اینکه اصرار دارم پله ای بفروشید و پله ای بخرید برای همینه . من خودمو برای لایت ۳۰ دلاری آماده کردم . ولی لایت هم دارم تا ۳۰۰ دلار بفروشم . من فقط ی چیزی بهتون میگم ، نشه مثل چرخه های قبلی که بیت چند ماه بهمون حال میداد ، ولی یهو دو سه سال میبردمون توی کما . اینقدر بازیمون میداد تا هممونو خسته کنه بعد ک کار از کار گذشته بود ، میزد توی برجکمون .
عقل حکم میکنه با توجه به چرخه های بیت و تایم حدودی صعودی بودن هر چرخش ، به فکر ریپل ۳۳ سنتی ، کاردانو ۲۸ سنتی و اتر ۱۹۰۰ دلاری باشی و برنامه بچینی براش . هر کی الان منطقی تصمیم بگیره نه از روی خوش خیالی ، بعدا کمتر حرص و غصه میخوره .
تا یک سال و نیم دیگه خواب ۳۰ دلاریش رو باید ببینی..