سلام
من تحلیلگر نیستم فقط طبق تحلیل یه عده ای که از من بیشتر تجربه دارن نوسان گیری میکنم.در طول روز هم بیشتر از ۳و۴ بار چک نمیکنم .قبلا گفتم اتر با سرمایه ۲۵ میلیونی راحت روزی ۵۰۰هزارتومن الی ۱تومن نوسان میده.دیشب عرض کردم تحلیلگرا نظرشون اینه که برمیگرده رو ۱۲۵۰ و یه روند صعودی شروع میکنه منم رو ۱۲۵۰ سفارش خرید گذاشتم و ساعت ۸ امشب هم فروختم و با ۲۵ تومن ۱۳۵۰ نوسان داد.هنوز تحلیل جدیدی ارائه نکردن که برای شما به اشتراک بذارم.میدونم اکثرا زخم خورده بورسین پولی که باهزار زحمت به دست اوردین رو نصفشو توی بورس ازتون دزدیدن و اینجا دنبال جبران ضرر هستین نیتم فقط خیر رسوندن به عزیزانه نه از روی احساس ونه از روی توجه.من کار و کاسبی خودمو دارم و اصلا نه بورس و نه به ارز اعتقادی ندارم فقط مببینم که میتونم دوبرابر درامد روزانم اینجا سود کنم و تا زمانی که بتونم سود بگیرم ادامه میدم.ترجیح میدم هرروز نقد بشم اصلا هم از جا موندن از صعودها ناراحت نمیشم.اینجوری خیالم راحته سرمایم زیر سرمه و هروقت بخوام بی دغدغه برداشت میکنم.
دوستان لطف کنن اگر تحلیل یا خبر مطمئنی دارند کامنت کنن تا دیگران استفاده کنن
یاعلی
دمت گرم عزیز بهترین کارو انجام میدی
ممنون از انتقال تجربه ات
برام سواله چجوری نوسان میگیری وقتی با قیمت ۱۲۵۰ وارد شی اصن یه اتر صرافی برای ورودو خروجت کلا شش درصد میگیره اصن این چیزی که شما میگین امکان نداره وگرنه اینجوری هیچ کس نمیومد هولد کنه همه تریدر میشدن تازه از حرفای شمام معلومه هیچ معلوماتیم از تحلیل ندارین لطفا حرفتونو با مدرک بزنین تا یه عده جو گیر نشن و برت تو ضرر
موافقم منم راحت روزی یک تومان نوسان سود میگیرم از سه روز پیش همون روز میخرم همون روزم میفروشم ۲۸ م داشتم کردم ۳۱م۴۵۰ طمع نکنی برد با توهستش
دوست عزیز من توی بایننس ترید میکنم و با همین نواسان کوچیک بین ۱۲۲۵ تا ۱۲۶۵ هم شورت هم لانگ کلی درامد داشتم ، اگه منظورت صرافی ایرانی هست والا بخشی از پولم توی صرافی ایرانی هم هست چهارده میلیون تومان هر بار که اومد روی ۱۲۲۵ اینجا هم خریدم و روی ۱۲۶۵ فروختم و هر بار ۳۱۵۰۰۰ هزار تومن سود کردم چرا نمیشه دوست من ؟
دوست عزیز من دیشب در حالی که اتر روی ۱۳۲۰ دلار بود سفارش روی ۱۲۵۰ دلار تنظیم کردم من دلارو روی ۲۴و۵۰۰تومن در نظر گرفتم یعنی روی۳۰۵۰۰ سفارش گذاشتم و امروز خرید کرد و روی۳۲۵۰۰ هم سفارش فروش زدم که گمونم ۸ فروش رفته بود در مجموع ۱۳۵۰ شاید ۲۰ تومن کمتر سود کردم.کل کارمزدم کمتر از ۵۰ تومن شد.حساب من حساب تریدر هست و کارمزدش خیلی کمه.من برای جو دادن کامنت نمیذارم برای کمک کردن به عزیزان کامنت میذارم.صددرصد کسی که بدون علم بدون پشتوانه و با طمع خرید میکنه متضرر خواهد شد