بازار ارز دیجیتال و ققنوس ها

دوستان بارها و بارها این اتفاق میافته، اما یادتون باشه این بازار هنوز تکامل پیدا نکرده، رمز ارزهای درست و حسابی و در حقیقت اونایی که قرص و محکم هستن مثل ققنوس هستند، دو باره از جا بر میخیزند و حیات مجدد پیدا میکنن، پس یادتون باشه زمان بدین بهش و فکر نکنید که بک شبه و حتی یکساله میشه پولدار آنچنانی شد، اگه واقعا تریدرین که جاتون تو این صفحه نیست قاعدتا حالا استثنا ممکنه و تریدر به حرف من و شما گوش نمیدن و خودشون کارشون رو بلدن، اما اگه هولدری نترس دل نباز استراتژی داشته باش، پست قبلی منو نگاه کنید من از یک تریدر بین المللی کپی پیشت کردم با یه خورده دستکاری که بتونم به زبان ساده تر نظراتش رو بگم، اونا تریدر واقعی هستند و حتی اونا هم چندین با یه بخشی از سرمایه شون رو از دست دادن، اگه استراتژی داشته باشین و بازار رو بشناسید یا حتی حالش رو داشته باشن( که کسی که میخواد پول کاشی بشه حتما باید حال زحمت کشیدن رو داشته باشه) برین نمدودار چهار دوره هاوینگ و قیمت بیت کوین رو پیدا کنید، من خودم اگه پارسال سبد نمیچیدم عمرا الان وارد نمیشدم، و تا پنج شش ماه دیگه هم باقی میمونم بعدش دو سالی خودم رو کنار میکشم ولی پولم رو ریال نمیکنم، یا تتر میخرم یا تتر گلد و منتظر شروع دوره بعد میمونم
چون میدونم ققنوس بازم میمیره و بازم بلند میشه و بالاتر از دوره قبل پرواز میکنه

داداش مطمئنی کفتر رنگ نکردن به جا ققنوس بندازن بهمون؟:pouting_cat:

چارت دوازده ساله بیت کوین رو نگاه کن