اسپات یا فیوچرز؟ راهی برای سوددهی در بازار کریپتو

میان اخبار خوب یا بد رو پیش‌خور مردم میکنن برعکس ذهن مردم کندل میسازن خیلی طول میکشه مردم بفهمن که اگه اسپات کار کنن میتونن سود های کمتر ولی مطمئن تری بگیرن کسی که فقط فیوچرز مخصوصا اهرم بالای ۲و۳ کار میکنه رسما داره قمار میکنه تو همین مدتی که بیت کوین رنج میزد خیلیا کامل خالی شدن حالا بیا فک کن من حدضرر دارم من تحلیل گرم مثل بقیه نیستم انقد روی روانتون کار میکنن که بازم خالی بشید .

مرحله اول الت کوین داری میری تو ضرر شت کوین میگیری ضرر میدی اهرم میبری بالا انقد روانتون رو دستکاری میکنن که کامل خالی بشید.

اسپات بخرید تا زمانی هم که تو سود نرفتید نفروشید اگه تو ضرر هم بره به لطف اقتصاد قوی ایران دلار میره بالا و باز هم سود می‌کنید.

نمونش هولدر های اتریم ۱ ساله پولشون تکون نخورده ولی طرف با دلار ۴۰ و ۵۰ تومنی اتر خریده بازم سود خودشو کرده پس صبور باشید طمع نکنید قطعا به سود هم می‌رسید ‌.

موفق پرسود باشید،

پریروز بعد از چندسال با فیل. ترشکن رفتم حساب بایننس رو چک کردم 100 تتر که 4 سال پیش burger و polka dot توی حسابم مونده بود تبدیل به 14 تتر شده بود. اون زمان برگر 10 دلار بود و دات حدود 40 دلار

شما رفتید تو سقف بول ران خرید زدی خیلی ارز ها مثل slp file axs هم خریده بود همین بود خرید موقع داره الکی ام نیست هر چی خریدی بری تو سود تو بازار خرسی حواست نباشه رسما خالی میشی بلند مدت فقط بیت کوین و تا حدودی اتریوم خوبه بقیه ارز ها ریسکه

توی این بازار مکاره فقط ترید با استراتژی خوب جواب میده. حداقل من با این روش قسمتی از ضررهامو جبران کردم. نگه داشتن همون شت کوین اعظم هم ریسکیه داداش