سلام به همه دوستان عزیز . متاسفانه نمیدونم اینکه ثبت یه تحلیل از طرف ادمین اینجا چرا انقدر طول میکشه و از ساعت ۹ صبح تا الان هنوز روی کانال بارگذاری نشده و مورد بررسی هست . و اینکه نگران نباشید و در تحلیل جزییات رو توضیح دادم . سوالی اگر بود بعدش در خدمتم . پرسود باشید
درود.لطف میکنید
سلام خدمت اقای صادقپور .امکانش هست بنده را در این مورد راهنمایی کنید .من الان یه چند ماهی میشه که چند تا ارز به مقدار 500ملیون خریدم که الانم تقریبا پولم همون ثابت مونده اولش دویا سه ماه بود که 60ملیون تو سود بودم ولی دوماهه که 50ملیون میره بالا بعد همونا میاد پایین الان تو این چند ماه همین قضیه تکرار میشه .بنده ارزایی که خریدم بهتون میگم اونایی که واسه دو سه ماه دیگه سود بهتری میدن نسبت به بقیه ارزام یا ارزی که من ندارم وشما احساس میکنید بهتره بهم بگید که همشو خلاصه کنم تو اون چند تا اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.سویی،ریپل،اوالانچ،دوج،شیبا،گالا،جاسمی،فلوکی،ولدکوین،دات،سونیک،چلیز،ادا،اوندو،سی،لینک،کیک،تیا،اتنا،بونک،نیر،فایل کوین.
با تشکر.ادمین لطفا ثبت کنید.
البته سوال شما را دوست و استاد ارجمند جناب صادقپور باید جواب بدهند.
…
…
ولی بنده اگه جای شما بودم با 500 میلیون
ریپل
سولانا
آولانچ
دوج
لینک
کاردانو
آوه
…
می خریدم. والسلام.
سلام به شما دوست عزیز .
اجازه بدید بررسی کنم بعد خدمتتون عرض کنم و اینکه دقیقا توی چه تاریخی و با چه مقلغی چقدر خریدید هم مهمه . و مطلب بعدی اینکه اگه من رایزی که کردم با سه تا از تریدر های اروپایی جواب بده حتما اون کانال رو باز میکنم و از دوستان دعوت میکنم که اونجا راهنمایی بخوان و هیچ وقت متضرر نشن .
بهترین رمز ارزهارو نام بردبد ک:cowboy_hat_face:اگر دارین که اگر بولران بشه بهترین سودرا میبرید .سویی وکاردانو ریپل وآوه و و .سبدشما احتیاج ب هیچ کمکی نیست .بدرود:+1:![]()
تقریبا هفت ماه پیش خرید زدم .البته تو این چند ماه یه چند باریم از این شاخه به اون شاخه پریدم.ممنون از اینکه وقت میزارید.