ریپل 15 دلاری: تصور و امید

میزان سود من روی پنج ارز اصلیم از پارسال. ارزای دیگه رو گرفتم که یه سریشون صد در صد سود دادن و یه سری ارزام جدید گرفتم که یر به یر هستن. وقتی یاد بگیری کی ورود بزنی به هر بازاری دیگه نمیای اینجا گریه زاری بکنی.

ببین این بازار وقتی سودت ازت گرفت تو هم مث اینا اتیش میگیری

من تو چرخه اول خودم پونصددرصد سود گرفتم. هشت سال پیش. البته تو بدترین زمان ممکن وارد شدم چون تجربه نداشتم. تو چرخه دوم که چهار سال پیش بود ۲۰۰۰ درصد سود گرفتم و امسال تا الان چهارصد درصد سود گرفتم و هنوز موج پایانی صعود مونده. شمام دو حالت داره یا همین الان از خواب بیدار شدی یادت افتاده بیتکوین بخری و خریدی و رفتی تو ضرر که طبیعیه. مثل هشت سال پیش من. یا اینکه حداقل اندازه هشت سال من تجربه حضور تو بازار رو داری که اگه تا امروز هنوز داری ضرر میدی و از زمین و زمان شاکی هستی داداش تو اینکاره نیستی. اجباری نیست توی این بازار باشی. برو دنبال یه کار دیگه ولش کن. آدمی که هشت سال تو یه بازار حضور داره و همچنان ضرر میده استعداد اون کارو نداره. خیلی مشخصه. یه حالت دیگه هم داره که کلی سود کردی اومدی داری چس ناله میکنی دلیلشم مشخص نیست سر کیو داری شیره میمالی اله اعلم. در پایان شش ماه تا یکسال دیگه تو اوج قیمتی بیتکوین من همرو تبدیل ب تتر میکنم میام برات کامنت میذارم از میزان سودام بهت میگم. :joy::joy: موفق باشی