مثلث کنج و کیک: تحلیل تکنیکال

انباشت نهنگ دوج کوین باعث سر و صدا می شود زیرا تحلیلگر هدف 15 دلاری را اعلام می کند.

:high_voltage:انباشت عظیم 80 میلیون DOGE یک نهنگ #دوج_کوین با توجه به اینکه یک تحلیلگر ارشد ارزهای دیجیتال فاش کرد که قیمت هدف 15 دلاری در حال نزدیک شدن است، کشش قابل توجهی پیدا کرد.
خبری در راه است
بوی پامپ میاد :face_with_monocle:

بابا یه دلارو بزنه 15 دلار پیشکش نخواستیم

سلام دم شما گرم اگر هم خبر درست نباشد باز واسه خاطر اینکه انرژی مثبت فرستادی زنده باشی یا حق

آره واقعا،،،،،۱۵سنت نشه صلوات

شما جزو اون دسته ادمایی هستی که دروغ روبهراست ترجیح میده ،، عزیز من دروغ چه ربطی به انرژی مثبت داره گول نزنید مردم بدبختو

دقیقا چند تا نهنگ حجم زیادی توی همین قیمت خریدن و منتظر حرکت تپلی باشین

شما اگر در اصول روانشناختی اطلاع داشتید همه رو دروغ می‌پنداشتند بنده روانشناس بالینی بیمارستان‌های شخصی دولتی و پزشکی قانونی هستم ما برای اینکه بلانسبت به فردی که کامنت 15 دلاری گذاشته بیماران روانپریشی که احتمال خودکشی در این افراد ضریب 90 ٪میباشد باید بهشت خیالی رو براشون تصور کنیم که زندگی فعلی میتونه امیدوارکننده ای باشه فقط کافیه شخص رو قانع کنیم این حرف افلاتون وسقزاط حکیم و بوعلی سینا در کتاب قانون هست اکثر ایرانیان مشکل روحی پیدا گردن عصبی مزاج پرخاشگر خود درمانی های فردی پس وقتی یه سیگنال مثبت پخش میشه این باعث میشه هر فردی به زندگی امیدوار شود و شاید یک درصد از اعیانی فرد کاسته شود همان لحظه انسان شاد خوشحالی شود و بار منفی کاسته شود این کجا ایراد داره؟نمیخوام خدای نکرده توهین کنم بنده اصلان یک ریال در اینجور کارها سرمایه گذاری نکردم ولی خواندن کامنتها خیلی کمک شایانی برای اطبای روانپزشک و روانشناس می‌شود موفق باشی سلامت