اعتراض و تحلیل سونیک

تویی که میگی فانتوم اله و بله
سونیک فلانه و بیسار
چند روزه مینویسم برو پایینتر
چند روزه مینویسم رتبت باید بره بالا و دور بشی از چشم ها
همش مینوشتم و میخندیدم و دیس میخورد پیامام
اینا مهم نیست
خودم سنگین ازش دارم و هرچی پایین بره برام مهم نیست
چون میدونم دارم چکار میکنم
چون میدونم داره چه اتفاقی میفته و اینارو مینوشتم
و مطابق خواستم رخ داده
چون سال ها عمرمو گذاشتم تو این مارکت و رو چارت ها
یچیز واسه تویی که فروختی و اونایی که سم پاشی میکنند مینویسم
سونیک نقره داغت میکنه از فروشش
بدون تعصب مینویسم
از فروش سونیک نقره داغ میشی
این نظر شخصیه
فقط زمان مشخص میکنه
شخصا امیدوارم دیرتر بقیه بره بالا چون میخوام از پروژه های دیگم کم کنم و به سونیک اضافه کنم
بازم تکرار میکنم باید حسابی همه نا امید بشن
مطمئن باش از فروشش پشیمون میشی
از رتبه ۵۳ اومده ۷۰ و این نشونه خوبه واسه اونایی که میفهمن من چی میگم و امیدوارم بره بالا تر این رتبه تا بعد نشونت بدم چطور میاد جز ۱۰ تای اول
هولدرای عزیز یچیزو با قاطعیت بهتون میخوام بگم طبق تجربم و صد در صد بهش ایمان دارم
سرمایه گذاری کردید و پول گذاشتید یا با ضرر خارج شو برو رو ارز دیگه یا تحمل داری صبر کن و پله ای میانگین کم کن
سونیک یا با مخ میزندت زمین یا از خاک بلندت میکنه که تصورشو نمیکنی.
تصمیم با خودتون
من نگه میدارم و بهش اضافه میکنم.
فعلا منتظر پامپ یکی دوروزه نباشین

مهرداد جان با نظرت کاملا موافقم دقیقا منم همین تصور رو دارم
من فقط از این ناراحتم ک چرا بعضیا نمیتونن تصور کنن ی قطعه زمین خریدن ۶ماه میخوان نگهدارنش.فک کن امروز طلا رو گرمی ۵میلیون خریدی .یهو ریزش کرد رفت تو کانال ۴میلیون؟خب الان چیکار میکنی صددرصد با ضرر نمی‌فروشی اگه بفروشی باید تو عقلت شک کرد.پس الان شما ب اندازه پولی ک گذاشتی طلا داری ولی متاسفانه ب دلایلی طلا ریزش کرده پس صبور باش آتنا خواهرم مخصوصا شما
ب امید پرسود بودن همه ی رفقا

تو رو خدا طلا رو با این سونیک مقایسه نکن

آخه پروفسور شما با این همه سال تجربه توی این بازار و با این سطح از شعور و درایت چرا از خریدت در قیمت بالا پشیمان نیستی؟ چرا چند روز پیش که همه تحلیل‌ها حکایت از ریزش داشت نفروختی که بیای پایین‌تر بخری؟؟؟ رفتی بالای یک دلار و خورده ای خرید زدی ،هی اومد پایین ، نفروختی به امید اینکه میاد بالا ،حد ضرر هم که قربونش برم هیچ کدومتون ندارید و دیدی که روز به روز ذلیل‌تر شد. الان هم به جای قبول اشتباه فقط داری خودتو توجیه می‌کنی. یه ضرب المثل قدیمی هست که میگن قمارباز اگر نگه … منو یاد شما میندازه . همه می‌دونن که این بازار به این وضعیت نمی‌مونه و قطعاً بالا خواهد رفت اما حساب کردی که چند وقت سرمایه خودت رو قفل کردی و از بالا و پایین‌های بازار جا موندی؟؟؟ تازه این نوید رو هم بهت بدم که بیت در اوج قیمتی خودشه و اگر بیت بخواد اصلاح کنه قیمت امروز سونیک میشه رویای یک ساله بعد شما . حالا دوست عزیزی که این متن رو خوندی برو دیس لایک بزن برای من مهم نیست اما بدون اگر بخوای متعصبانه با مسئله برخورد کنی در حقیقت به عملکرد خودت دیسلایک دادی . توی این بازار اگر غرور یا توهم یا تعصب داشته باشی له می‌شی

شما حالت خوب نیست در این مدت بیشتر ارزها نظیر سولانا ریپل کاردانو حداقل ۵۰ درصد رشد کردن اما فانتوم یا سونیک فعلی ۵۰ درصد ریزش.

پروفسور مگه من نوسانگیرم؟
هرچند بجاش اینکارو میکنم
با سونیک ۲۰ سنتی میدونی بازم سرمایه من چقدره!؟
برا تو نباید توضیح بدم که
وقتی سرت نمیشه میگی بیت اگه بیاد پایین و نمیدونی که اینجای مارکت بیت اصلاح سنگین نداره و الگو و چارت و ذات مارکت رو نمیشناسی رو هوا حرف میزنی
حرف رو هوا زدن کاری نداره
الان منتظرم بیاد رو ۴۰ سنت و ورود مجدد میزنم
فکر میکنی مثل امثال شما بیکار میشینم و آیه یاس میخونم
توی تمام این ریزش ها اضافه کردم و الان بالای ۱۰۰ درصدم بریزه ککم نمیگزه چون سال ها زمان گذاشتم و کل سرمایم اینجا نیست و با استراتژی دارم پیش میرم پروفسور
فانتوم کف کفش ۱۷ سنت بود و اونجا هم بره سونیک من تو سودم عزیز دل بشین فکرکن ببین چکار کردم
به مغزتم خیلی فشار نیار
حتی الان منتظر سونیک حوالی ۳۰ سنتم هستم و ممکنه تا ۳۰ سنت برگرده ولی فروشنده نیستم
تو کف بمون من نمیفروشم
تو بالا بفروش اگه هنر داری بیا پایین بخر