از سال 96-97 با این بازار آشنا شدم،و بعد از یه مدتی اولین و آخرین سود خوبی که بهم داد همون چند هزار دلار شیبا بود که با تتر 23 هزار تومنی فروختم و اونم آوردم تو این قمارخونه،چی بگم
من بعد کلی ضرر تو بورس همه سرمایه اضافه کردم اینجا البته میدونم برای شما خیلی زیاد نیست ولی همون اوایل کار حدود150 میلیون که پول دوسه تا ماشین صفر بود آوردم بعد مدتی دوتا وام 250 میلیون هم اضافه کردم جالب وام من 5 ساله بود هنوز چند ماهه دیگه از اقساط وام مونده تا تموم بشه،
البته تو این مدت بدلیل نیاز مالی برداشتهای هم داشتم ولی حداقل برابر اون برداشتها مجدد اضافه کردم،خلاصه بگم من مثلاً هولدر بودم هنوز فانتوم 2/5 دلاری ،آدا 2 دلاری،لونا و آف تی ایکس و تراکلاسیک که تو اوج قیمت خریدم و نابود شدن و… هنوز دارم،بگذریم .میدونم همش به خاطر نداشتن علم اینکار و از این شاخه به اون شاخه پریدن هم تو این ضررهای هنگفت بی تاثیر نبوده،
خلاصه چندسال از زندگی و وقت و اعصاب خودم گذاشتم آخرش هیچی،هرچی اینجا کامنت بقیه رو میخوندم میگفتن نگه دارین خوب میشه هولدر باشید،لطفا هرچی خواستین بهم بگید فقط سرزنش نکنید و نگید چرا آموزش ندیدی و…از این حرفها چون خودم همشو میدونم،
خلاصه ته مونده سرمایه نگه داشتیم و آنقدر منتظر موندیم تا بیت بیاد بالا و به آرزوهای واهیمون برسیم حالا که بیت تا 109 هزار هم اومده وضع بازار ببینید!!!
دوستان عزیز ببخشید پرحرفی کردم خیلی سردرگم و نام امیدم حتما از طرز بیان و نوشتم متوجه میشد،
این چندخط نوشتم که کمی دردل کرده باشم و شاید کمی سبک بشم و قصد دیگه ای ندارم.
امیدوارم همتون خوش سلامت باشید.
ادمین محترم لطفاً حداقل این پیام تایید کن!
امیدوارم بزودی سود خوبی کنی. بله، تکنیک بازارساز اینه که تا لحظه آخر جلوی آلت سیزن رو بگیره
صاحبان این بازار میدونن ک هر کسی هر چقدر هم سود کنه باز همه پولو مثل ی معتاد میاره ب همین بازار و توی ی فرصت تمام پولمون رو خواهند خورد .. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نخواهد داشت
مثل سریال های ترکیه ای پایان نامشخصی داشت😂
داداش گلم به نظر من کلا میفهمم چی میگی چون منم میخاستم چند ماه پیش ماشین بخرم نخریدم پولم آوردم اینجا تا الان سود که نکردم تو ضررم هستم از وقتی هم خریدم میگن این ماه میره بالا ماه بعد میره بالا موندم چکار کنم
داداش فیوچر (( فقط بیت ))
لورج نهایت 7
حمایت و مصاومت رو بشناس
مدیریت سرمایه
کنترل احساسات
سود میکنی رفیق ![]()
![]()
![]()
شک نکن
هولد بدرد نمیخوره پیرت میکنه فقط رو بیت کار کن تایم بلند مدت سقف ها خروج بزن کف های ماهانه وارد شو
ارز خوب قیمت مناسب میتونه ضررهاتو جبران کنه سود هنگفت هم بده .عستاد تحلیلگرای کیریپتو که بنده باشم هم یکبار تمام پولمو لیکویید شدم
ولی کف بازار خرید زدم طی یکسال همش جبران شد و ادامه ماجرا
کاری به این حرفا ندارم هرچی باختی خرج تجربت کردی ولی اگه جا بزنی بازنده ای
فقط یچیزی میگم که بعد دعام کنی تو که اینهمه صبر کردی یکی دو ماه دیگه ام صبر کن. سود خوبی میکنی بشرطی که طمع نکنی و نقطه خوب خروج بزنی
اسکرین بگیر اگه نشد تمام ضررهاتو میدم
داداش خیلیها مثل تواند. ولی با شرایط اقتصادی ایران و پولی که تا الان نصف شده واقعا جز صبر کار دیگه ای نمیشه کرد.
اگر کسی هم میاد میگه بلد نیستی و علم نداشتی تازه وارده.
به نظر من تو این بازار فقط و فقط فیوچرز نزن. فیوچرز به درد فارکس میخوره اینجا ریسک خیلی بالایی داره با نوسانات بالا که فاند مثبت و منفی خیلی روش تاثیر گذاره. فقط اسپات و فعلا نظاره گر باش. ما که این چند سال را ساختیم چند ماه دیگه ام روش
امیدوارم به آرزوهات برسی