واکنش به سخنرانی ترامپ

من برم بخوابم
خدایا چه کنم
از استرس خوابم نمیره
فردا بیدار شم ببینم ۲۰ سنته😞

دختر خوب من درکت میکنم وضعیت تورو خودمم دارم کل سرمایمو گذاشتم رو این عوضی توکلت به خدا باشه ایشالا صب پاشی ببینی دو برابر شده

وقتی با حد ضرر و مدیریت سرمایه و خرید پله ای غریبه ای ، تهش میشه همین دیگه

اون چه میدونه حد ضرر چیه. ساده ای ها واس می داری تو ضیح میدی اتنا طفلی رد داده و تو مخیه همه گروها هستش همه جاهم میره نظر اشتباه میده همه گروها بخدا بیزارن ازش

ای زبونت لال بشه ایشالله

این بازار جای امثال تو نیست
دختر بچه رو چه به کریپتو آخه
برو با عروسکات بازی کن

چقدر حرف میزنی کل این صفحه شده چس ناله های تو،بخدا پولتم نهایتا پنج میلیونه,این ارزای تلگرامی کل بازار رو کرده این بچه سال ها

من چند سال تو این بازارم با نگاه کردن فقط استرس میگیری برو به بقیه کارات برس این ارز هم مطمئنن بر میگرده شاید دو هفته. دیگه شاید یک ماه یا شش ماه اینم یادتون نره هنوز آلت سیزن شروع نشده

چقدر حال بهم زنی تو آدم اوقش میگیره نگاهت کنه چه برسه گوش بده به حرفات

آتنای عزیز اگر قصدت هولد و سرمایه‌گذاری بلند مدته دیگه چرا استرس و نگرانی داری در برگشت و بالا رفتن قیمت شکی نیست اما زمان بره و باید بعنوان بلند مدت و رسیدن به قیمت مناسب و ارزشمند حداقل رو ۶ ماه حساب کنی ولی خب اگر جای خوبی سیو سود کنی ارزش صبر رو داره بنابراین با این فکر که تا چقدر میریزه ذهنت رو درگیر و ناراحت نکن و تا ارزت رو تو ضرر نفروختی متحمل ضرری هم نشدی حالا هر قیمتی که میخواد بشه

قربون استرس های آبجی گلم برم نگران نباش عزیزم اون بالا یه توضیح و یه تحلیل گذاشتم می تونی به تحلیل های من اعتماد کنی نگران هیچی نباش سونیک قرار نیست نابود بشه که از این بدتر هم ما تجربه کردیم فقط صبور باش و نزار با ایجاد ترس از بازی بندازنت بیرون گام اول سونیک ۱.۴۷بود به اندازه ای که داره میاد عقب و دور خیز می کنه برا پریدن میاد بالا فقط یه کوچولو صب کن اگه نیاز باشه به فروختن من سیگنالشو برا تو میزارم ولی باور کن همه چی تحت کنترول و نرماله نگران نباش

واقعا مرسی که وقت گذاشتید،مطالعه کردم🙏🏻

اگه تونستی و اومد حوالی ۴۰ سنت یه پله ورود کن
نسبت به سرمایه ای که گفتی گذاشتی مثلا ۱۰۰ دلار هم ورود کنی خوبه
اما فلسفه خرید پله ای رو باید متوجه بشی
چون چشمت دائم رو چارت هست و هیجانی بالا پایین میشه با فاصله چند سنتی اینکارو کردی چون فکر کردی جا میمونی؛ الان با پایین اومدنه عصبیت کرده و میکنه و دقیقا میخواد همینکارو بکنه و همه اولش اینکارو میکنند و این مدلی میشن و به زمین و زمان فحش میدن.
منی که سال ها هر روز چشمم رو این چارته مثلا میبینم طی یه هفته نقطه ورود خوب داده و حتی باعث میشه نوسان میگیرم و یدفعه میبینی بالای ۱۰۰۰ دلار نوسان گرفتم و خود به خود سبدت بزرگ و پولات چند برابر میشه؛
البته استراتژی خاص و تجربه خودشو میخاد که آسون نیست.
ولی خیلی ساده گفتم بهت فقط صبر کن و تونستی میانگین کم کن؛ نتونستی هم صبر کن تا هر جا اومد پایین ولش کن ولی سعی کن نقدینگی جمع کنی در حد حتی ۵۰ دلار و خورد خورد بخر
و اینکه همه پولاتو تو یه جیب نذار
اگه ۱۰۰۰ دلار میخوای ورود کنی حداقل باید رو ۲ ارز قوی و مستعد رشد بذاری یا سه تا ۳۵۰ دلار مثلا سونیک ؛متیک؛ آدا
این یعنی مدیریت سرمایه و ریسک حداقلی