وضعیت ارزها

سلام
بعضی از دوستان ده روز نمیشه اومدن این ارز رو خریدن بعد برا خودشون شدن پادشاه ارزهای دیجیتال
یه چرندیاتی مینویسن که خودشونم بعدش خندشون میگیره
اول از همه بگم داداش من هیچ احدی با خرید ارز تو ده روز راه صدساله رو نرفته کی به شما گفته خرید ارز تو ده روز شما رو میلیاردر میکنه
روزی که این ارز رو خریدی مطمئن هستم به فکر این بودی که حداقلش یک ماهه دیگه بهترین ماشین سوار میشی نه اینجوریا هم نیست
الان که دوج ۳۰تومن اومده پایین انگاری زندگیتو از دست دادی و میای اینجا برای اینکه خودتو خالی کنی آه ناله میکنی و میگی عجب اشتباهی کردم این ارز رو خریدم مگه فقط دوج هست که منفی خورده بیت از یکو صد اومده هفتصد همه ی ارزها ریزش داشتن
الان اومدی با کلی انرژی منفی همرو ناامید کنی که چی داداش ارز دیجیتالی یعنی صبر صبر صبر
بیت همون روز اول مگه چند بود یا اتر یا…
کسی شمارو مجبور نکرده که بیای ارز بخری بعد آه و نالش نصیب ما بشه اگه صبر نداری برو بیرون از ارز دور شو
در آخر به اونایی که دوج رو تو قیمت بالا خریدن و ناراحت از ضررشون هستن بگم به خدا اگه صبر کنی همه چی درست میشه اگه دوج ۱۰تومنم شد ناراحت نشو مطمئن باش میاد بالا بالاتر از اونی که فکرشو کنی
این بازار صبر میخواد فقط صبر اگه قرار باشه با صد تومن ضرر صبرتو از دست بدی مطمئن باش بیشتر ضرر میکنی
همانا خداوند با صابرین است و تمام

همه نمی تونن و قرار نیست مطابق میل شما نظر بدن شما هم مجبور نیستی به نظرات منفی یا مثبت اهمیت بدین

درود برشما احسنت