توصیه های یک معامله گر

باشه، من آدمی هستم ک به دموکراسی اعتقاد دارم
انصافا اگر نصف بعلاوه یه نفر بگن من دیگ نظرمو نزارم
، حتی یه پیام دیگه نمیزارم( فقط نقطه خروجمو میام میگم وسلام چ سه ماه دیگه چ دو سال دیگ)

حالا مرد باشو صادقانه بگو ،
نظرمو بزارم :+1:
نظرمو نزارم :-1:

نصف بعلاوه یه نفر حکم میکنن
بسم الله

یعنی چی نقطه خروج مگه معامله گر بازارهای جهانی نیستی؟ خوب هولدرهام یه نقطه خروج برا خودشون دارن دیگه حالا یا ۳ ماه یا سه سال دیگه!!
حالا بزار من یه نصیحت به بقیه کنم. ببینین من بیش از ۳ سال هست ۲۷ هزار دلار دات سرمایه گذاری کردم با برنامه ۴-۵ ساله که بشه ۱۰۰ هزار دلار الان نه تنها رشدی نکرده بلکه تو ضرر دلاری زیادی هم هستم. این ارز کلا یه صعود دوباره داشت تیمش کاملا کلاهبرداره و با هر افزایشی توکن آزاد میکنه و اون و پیش خور میکنه با روندی هم داره بعید میدونم اتفاقی برا این ارز بیوفته بیت کوین هم با آمدن ترامپ و این کار میم کوین بیرون دادنش دیگه صعود آنچنانی نمیکنه و تو یکسال آینده تا ۶۰-۷۰ هزار دلار و شایدم بیشتر بریزه. کلا فعلا به نظرم همه چی تموم شده است اگه یه بالایی زد خودم رو ۱۱ دلار میفروشم و تمام. هرچند همین الانم به شدت پول لازمم ولی خوب چاره ایی نیست. این ارز تکنیکال نداره به علت مشخص نبودن تعداد توکن هر تحلیل تکنیکالی سریع فیل میشه چون روند و تغییر میدن. اصلا هر بازاری که عرضه و تقاضاش مشخص نباشه تحلیلی نداره فاندامنتالم که میبینین فعلا فقط برای بیت کوین کار میکنه.

نظرتو بزار عزیز .شما اگر اشتباه هم بگی بحث مربوطه کردی نه مثل همینا که به شما گیر دادن که نظر نده خودشون اه و ناله بحثای نا مربوط رو میان میگن فکر کردن اینجا انجمن دلشکسته های مالیه

این بنده خدا خودشم می گه گوجه کاره، میاد اینجا سر به سر ملت می زاره. البته معلومه چیزی هم حالیش نیست.

عاقا لایک من رو ثبت نمیکنه هر چی میزنم . به لایک ها یکی اضافه کن :grinning_face:

بزار داستان نباف نطرتو بگو رد شو هی همه بدن من خوبم نداشته باش

یعنی رو دار تر از تو تا بحال ندیدم :grinning_face_with_smiling_eyes:

فقط اون دکتر مهندسایی که لایکت کردن :)))
بیت کوین دیگه بالا نمیره چون یه شتکوین به نام میم‌کوین ترامپ اومده به بازار!!؟؟
پس یه ایمیل به مایکل سیلور بزن بگو انقدر بیت نخره, آخه این بنده خدا فهم شما رو نداره و با بیتکوین 100 هزار دلاری همچنان داره سنگین بیت میخره!!
تیم پولکادات کلاهبرداره !!؟؟
از سخنان نبوغ آمیزت مشخصه اون 27 هزار دلارم تو قله‌ی دات 50 دلاری ورود زدی :))

مایکل سیلور خودش خرس بازاره هروقت خبر خرید ازش بیرون درز کرد دمت و بزار رو کولت فرار کن. ترامپ با میم کوین دل نهنگ ها رو خالی کرد که هدفش بیت کوین نیست. حمایت ترامپ هم پیش خور شده و تمام مثل همون داستان تسلا. نه خیر قله نخریدم چون اطلاعاتم در حد شما سطحی نیست. ولی مشکلم خریده بودم الان سود داده بود عالم علم غیب یه نگاه بنداز ببین متوسط قیمت این ارز همین تو طول بازارش ۷-۸ دلار بود یکم فکر کن ببین کدوم ارز معتبر مثل این بوده. در مورد مالکشم برو ماجراهای دکتر وودو بخون. ودر آخر یکم مطالعه هم خوب چیزیه حداقل سرانه مطالعه مملکت و ببر بالا.