چقدر قشنگ به این بازار باختم، مرگ تک تک آرزوهامو به چشم دیدم، ای کاش تمام این استرسها رو میتونستم از ذهن و تنم پاک کنم…،
تنها چیزی که باعث شد بیام تو این بازار از درماندگی بود، و درماندگیم به خاطر تورم گرانی و در آخر ورشکستگی بود، یه زمانی هم کارم خوب بود هم تفریح 5سال پیش روزی 2ملیون از تولیدم سود خالص در میآوردم ولی به خاطر اقتصاد مریض اونچه که داشتم به خطر تولیدم از بین رفت، الانم فقط 400م داشتم که اونم اینجا از دست دادم… الان شدم شرمنده زن و بچم، حتی ماشین ندارم تو اسنپ کار کنم، به خدا هیچوقت از شکست اگر داشتم کم نمیآوردم دوباره میرفتم جلو… الان دیگه نمیتونم توان ذهنی ندارم میدونم یه نوع افسردگی اومده سراغم و از داخل داره منو از بین میبره.
اخلاقم یه طوریه پیش کسی ناله نمیکنم درددل نمیکنم همرو میریزم تو خودم، دوست ندارم این درماندگی به خانوادم انتقال بدم، بچم میگه فلان چیز میخوام فقط بهانه میارم که توجیح بشه و در انتظار، هیچوقت یادم نمیاد بهش گفته باشم پول ندارم، فقط خدا کنه بتونم این برهه از زندگیمو رد کنم خیلی سخته، کسی نمیتونه برام کاری کنه چون همه الان مثل من یا بدتر گرفتاران، الانم چون اینجا کسی منو نمیشناسه خاستم یه درد دلی کرده باشم. فقط سعی کنید انرژی منفی شو از حرفام نگیرید رد کنید بره، آرزو میکنم به خواستهها تون برسید،
چرا باخت دادی رفیق .قربونت برم صبر کن همه چی درست میشه اگه در دسترسم بودی هرجوری کمکت میکردم حداقل ذهنی نگران نباش میگذره
دوست عزیز واقعا ناراحت کننده ترین کامنترو اینجا من دیدم ولی نگران نباش خدا بزرگه برای همه ماهایی که الان تو این منجلاب اقتصادی گیر کردیم ولی ادم نبایستی هیچ وقت ناامید باش و جونت سلامت بابا و ارزش نداره که به خودت استرس بیاری و اگ میتونی بهم تو تلگرام بهمین آیدی اسم پیام بده انشالله من یک سری اطلاعاتی دارم که حتما از ضرر خارج میشی به امید خدای متعال
برای شما و همه آرزوی سلامتی موفقیت دارم خیلی ناراحت شدم
خیلی ناراحت شدم از تجربهی تلخی که داشتین. بخش اعظم همینجوری هستیم، خصوصاً کسایی که سه سال پیش توو اوج وارد شدن. من خودم اون موقع ۴٫۰۰۰ دلار بدون داشتن هیچگونه تجربهای وارد کردم، که نصفش وام بود. یه شب توو صرافی کلاهبردار هاتبیت ۱٫۰۰۰ دلار سر یه شیتکوین پودر شد و رفت، داشتم دیونه میشدم، بیمهابا ترید میکردم و اغلب ضرر میکردم. دیگه دست برداشتم و الان بعد سه سال اون ۴٫۰۰۰ دلار شده ۷۰۰ دلار!!!
بمیرم بمیرم بمیرم از این درد که هم دردتم برادر
برای همه دوستان که الان متضرر هستند ناراحتم چون خودم همین وضعیت رو سال ۱۴۰۰ تجربه کردم و یک شبه کل سرمایم که ۱۰ هزار تا بود شو هزارو پونصد…خیلی هم گرفتار شدم .فقط هم آلت کوین داشتم ولی حدود دو سومش رو نگه داشتم و امسال تو رشد اخیر تا ۶۷۰۰ رسید که فکر میکردم بیشتر بشه و با پایین اومدن بازار ترسیدم و با ۵۰۰۰ خداحافظی کردم.
میدونم بازار بالا میره دوباره مطمئن باشید .دست نزنید به هیچی ولی من اعصابم نمیکشد و توجهم به بچه ها م کم شده بود.
بهتون قول میدم بازار برمیگرده .بیت حتی ممکمه تا ۸۷ بیاد ولی حتما بالا میزنه و سقف جدید میزنه .همین چندماه.
همگی پرسود باشید.
بمیرم
متاسفانه زندگی جوونای ایرانی فقط شد درس گرفتن
هیچ لذتی نبردن
امیدوارم به زودی ورق برگرده🌹