دوستان عزیزی که کمتر از دو سال وارد حوزه خرید و فروش ارز دیجیتال شدن من فقط یک نکته رو خدمتتون بگم. تقریبا دو روز پیش که اتفاقی اومدم اینجا دیدم همه در مورد اینکه چرا قیمت ترامپ بستر اتریوم ماگا بالا رفته ولی صرافی های فعال همون قیمت پایین داره معامله میشه نکاتی رو عرض کردم و دقیقا هم همون شد. الان هم نکاتی رو خدمتتون میگم امیدواریم تا جایی که صلاح دونستین بدون تعصب از این صحبت ها که حاصل نزدیک به ده سال تجربه خودم در این حوزه هست استفاده کنید اولا و مهترین نکته اینکه در تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن هیچ تحلیلی با قطعیت وجود نخواهد داشت هیچ تحلیلی. یعنی بهترین اساتید دنیا هم تقریبا وین ریت شصت میتونن داشته باشن. پس اگه جایی دیدین از ارزی تعریف شده بدونید نهایت شصت درصد ممکن هست محقق بشه. نکته دوم عزیزان زیر دو سال ورود احتمالا چون بیت کوین طی این مدت صعودی بوده تونسته باشن سودهای خوبی کسب کرده باشن و اگر خیلی بد شانس شبیه این ارز ترامپ که بحثش جداست این نکته رو بدونید که در صورت تغییر روند مارکت حدودا به ازای هر ده صد ریزش بیت کوین میم کوین ها بالای صد درصد ریزش رو تجربه کنن و ارزششون نصف بشه باز هم میگم در زمان تغییر ساختار مارکت. پس مراقب سرمایه و پول هاتون باشید. نکته سوم فیوچر اگه تحلیل تکنیکال بلد نیستید به هیچ وجه وارد نشین حتی شده ده بار سود بگیرین با یک بار عدم رعایت مدیریت سرمایه همه رو از دست میدید و تا جایی که میتونید روی سیگنال اشخاص حتی حرفه ای حساب صد در صد باز کنید باز شانس موفقیت شصت خواهد بود. داخل این پیج و اینستا گرام دنبال استاد نگردید اینجا خیلی از پیام ها وحشتناک ابتدایی و غیر تخصصی هستند و رویا پردازانه. مارکت کپ و تعداد سکه در گردش رو برای سبد هولد درنظر بگیرین. مثلا همین کوین ترامپ و زنش دو تایی فقط بیست درصد ارز رو آزاد کردن و بقیه هشتاد در صد دست خودشونه و با احتساب اون هشتاد درصد و قیمت های فعلی این ارزها مارکتشون به ده ارز برتر میاد بدون اینکه کسی سودی کنه پس این ارزها در نهایت محکوم به ریزش های وحشتناک هستند و خیلی نکات دیگه که اینجا محل مناسبی نیست. بر حسب وظیفه انسانی پیام دادم آن شاالله موفق باشید.
دمت گرم سلطان ![]()
این لایک به خاطر تحلیل عالی شما .از طرف ریش سفید بازار شکرستان