با نام و یا خدا
توجه توجه!!!
به خاطر رضای خدا لازمه به عزیزانی که نمیدونن در چه موقعیتی از مارکت هستن و همین موضوع باعث استرس و ترس میشه یه تحلیل جامع و یه توضیح بدم .ببینید عزیزان بعد تغییر شبکه فانتوم به سونیک تمام نگاه ها به سمت این پروژه اومد و معامله گران خورد بخش عظیمی از توکن سونیک رو بر اثر خرید هیجانی در اختیار گرفته بودن و از اونجایی که ماهیت بازار به این شکله که معامله گران خورد باید از کسب سود خارج بشن بازار تلاش می کنه با پایین کشیدن قیمت همه رو با ضرر خارج کنه تا جایی که حتی اونی که آگاه به بازاره وارد استرس و ترس بشه حتما شنیدین که میگن (هر موقع همه ترسیدن تو بخر هر موقع همه طمع داشتن به خرید تو بفروش )بله گویای همین موضع هست اگه توجه کنین ترس وارد معامله گر ها شده این میشه اولین سیگنال برای بررسی چارت و خرید الان کاری که شما باید بکنین اینه که نفروشید قول میدم میاد بالا و قرار نیست نابود بشه لازم نیست منو بشناسید همینو بدونین یه با تجربه بهتون میگه و اگه پول دارین اگه بالا رفت که خدارو شکر اگه نه اومد پایین تویه قیمت های ۴۵تا۴۸یه پله خرید کنین و تو قیمت های۳۷تا۴۱ یه پله دیگه اضافه کنین .صبور باشین به اندازه تمام شما من سونیک دارم کسی بخواد استرس داشته باشه اون منم نه شما پس با ارامش زندگی کنین و یه دعای خیر برا من بکنین .ممنونم ![]()
سالار و دوست داشتنی
من یک و نیم میلیارد تو ضررم فقط تو فانتومی که شده سونیک:pensive_face:![]()
توکل به خدا نگران نباش اگه پول داری رو نقاطی که گفتم اگه اومد مجدد میانگینت رو کم کن اگه هم نیومد معنیش اینه داره میره بالا و انشالله از ضرر در میای نگران هیچی نباش و به من اطمینان داشته باش ولی قول بده معاملات بعدی رو مراقب باشی به خدا مردم ما گناه دارن از دست دادن سرمایه تو ایران کم دردی نخواهد بود .![]()
![]()
ممنون دوست عزیزم انشالله خدا بهت خیرو برکت بده🌷