قیمت ۳۰هزارتومن گرفتم دست بهش نزدم گفتم ببین چه غلطی میکنه ۱۸۰ملیون کرده ۵ملیون بی عقل تمام پولم دادم بهشون الان غصه میخورم چراخودم بیچاره کردم
دیگه کاریه که شده ایشالله که درست بشه
داداش چرا چرت میگی آخه ۱۸۰تومن تو قیمت ۳۰تومن خرید میشه ۶میلیون ارز.الان ۹تومن بزاریم هر ارزو میشه ۵۴میلیون پولت.پس چطوری شده ۵میلیون پولت؟؟؟حداقل خالی میبندی یکم فکر کن بعد خالی ببند سیروس
خوب داداش شما داری اشتباه میکنی اکه این دوستمون راست گفته باشه که تو قیمت ۳۰ هزار تومان ۱۸۰ میلیون خریده به عبارتی میکنه ۶ هزار واحد که با قیمت الان ۰.۰۰۹۵ میشه چیزی حدود ۵۷ دلار که در نرخ دلار میشه همون ۴۷۰۰ تا ۵ میلیون .
ولی اگه واقعا جدی گفتی که بد با خودت کردی اخه چرا وقتی دیدی هر میکشه پایین باید از یه قیمتی خروج میزدی.
حداقل شد ۱۵۰ یا حداقل شد ۱۰۰ میلیون میفروختی .
خودم قبلا هولدر بودم سرمایه اولیه هم حدودا ۴ سال پیش ۸۰ میلیون بود که تو همین هولد با صبر کردن رسید به ۷۵۰۰ یک دهم تصمیم به فروش گرفتم همون ۷۵۰۰ رو زدم تو ترید شکر خدا جبران کردم و تا الان چندین و چند ۸۰ میلیون کشیدم بیرون و دارم با ۱۰۰ میلیون ترید میکنم و هر ارزی میخرم حد اخرش ۱۰ درصد هست که بکشه پایین حد ضرر ۱۰ درصد رو ببینم رد میکنم دیگه نمیزارم این اتفاق برام بیفته ۱۰ درصد چیزی نیست راحت تو این بازار جبران میشه هیچ وقت هم سمت هولد نمیرم مگر سود های اضافه رو بیت کوین بگیرم و هول بکنم فقط و فقط هم بیت کوین.
دوستان لطفاً تمام سرمایه هاتون رو یک جا هولد تنها نکنید مخصوصاً هم بر روی فقط یک ارز چندین ارز از چندین اکوسیستم جدا ترید هم بکنید