تجربیات و دیدگاه های یک معامله گر

یسری خیلی ادعاشون میشه اینجا
همیشه فانتوم ارز محبوبم بوده هست و خواهد بود
نباید تعصب کشید این اشتباهه
اما بهر حال پروژه محبوب منه
حالا یه نکته بگم چون یسری فکر میکنند خیلی کار بلدن و میگن باید بالا میفروختید و اینجا میخریدید
شما تشریف بیارید اساتید صاحب نظر تا ما استفاده کنیم
سیگنال بدید ممنون میشیم.
فانتوم ۹۶ و ۸۶ سنتی این اواخر یه خرید کوچولو زدم در حد ۱۰۰۰ دلار به امید بالا رفتن که برعکس شده درسته؟
فانتوم کف قیمتیش ۱۷ سنته
عارضم خدمتت اون قیمتم بره من تو سودم
مگه میشه همچین چیزی؟
برا من که شده
چیزی به رخ نمیکشم فقط میخام مفهومت کنم.
بالای سه سال زور زدم داخل این مارکت .حدود ۴ سال پیش ۵ هزار دلارم رفت سر یه اشتباه و الان دارم استفادشو میبرم.
سعی کن زور نزنی و بازم میگم از تجربیات دیگران استفاده کن.
۲۴ ساعته این گوشی لعنتی دستم بوده و همش رو چارتم
و منتظر سونیک حوالی ۳۰ ؛ ۴۰ سنتم
مواظب باش سکته نکنی
ممکنه برگرده این حوالی
بقول دوست عزیزمون تارگت قشنگی داد و درست گفت انشاالله کف همین ۵۰ سنت باشه اما اگه نبود ۴۸ و ۴۳ سنت رو در نظر گرفت.(بااینکه خودم گفتم ۵۰ سنت ورود میکنم ولی تا دیدم نسبت به ۵۵ سنت واکنشی نداشت و سریع رفت پایینتر تصمیم گرفتم اینجا ورود نکنم یا برمیگرده بالا یا پایینتر اضافه میکنم؛ استراتژیم بروز عوض شد)
و من بدبینانه تر فکر میکنم و نقطه ورود اول من ۴۳ سنت و بعد ۳۲ سنت و بعد ۲۵ سنته
چارت فانتومو از حفظم
بازم میگم نقره داغ میشید
هر کسی نمیتونه هولدر سونیک باشه
همون طور که بالا هیجانی داره پاییناشم میبینی اینه
این احساس رو بهت میده که داری صفر میشی
باید تحمل کنی
فرض کن صفر شدی
نباید وارد بشی
سرمایه خودم اینجا کم نیست
اما با استراتژی اومدم و باید با استراتژی درست بیای
نه هردمبیلی از ۴ تا شنیدی سونیک و …پولتو بیاری
خوشت بیاد بدت بیاد همینه که میبینی
من کار خودمو دارم انجام میدم و نیازی ندارم بخوام اینجا پیام بذارم.
میام هر دفعه یسری میزنم چون یاد خودم میفتم که سرمایم ۴ سال پیش ۵ هزار دلار رفت میخوام این بلا سرت نیاد
حالا اگه دوست دارید سرتون بیاد بسم الله
سکوت کنید و از تجربه افراد قدیمی تر استفاده کنید و در نهایت خودتون تصمیم گیرنده باشید.
چون ۹۹ درصد پیام هاتون غلط و مسموم هست و دیگرانم گمراه میکنید و دودش تو چشم خودتون میره اول
یه نکته آخرم بنویسم:
پروژه های غول دیگه هم رده سونیک هست که الان تقریبا یکم کمتر سونیک اصلاح داده
فقط نگاه به آدا و ریپل نکن همونام پدر هولدرشونو در آوردن
اسم پروژه نمیارم
تعدادشونم کم نیست
آیه یاس نخون ۳۰ ؛ ۴۰ درصد دیگم میتونه فشاریت کنه خیالت راحت؛ اگه اتفاق افتاد نقد بودی میانگین کم کن
اگه تارگتایی که گفتم رو زد بعدا میگم چطور با این اطمینان گفتم؛ فقط گفتم که اگه به اونجا رسید دچار فومو نشی
دیگه خود دانید

دمت گرم مهردادجان خیلی با حرفات حال کردم مخصوصا ازون حرفت که گفتی سه چهارسال تو این مارکت بودی همش سرت تو گوشی بوده داشتی چارتو میدیدی واقعا میفهمم چی میگی راستش من یکساله وارد شدم به اندازه شما قطعا تجربه ندارم ولی قشنگ درک میکنم چی میگی چون خودم یسری اشتباها رو اون اوایل انجام میدادم الان که بهش فکر میکنم میگم چقد ساده بودم من . ولی اتفاقا راضی ام چون همه اینا واسم تجربه شد الان خیلی بهتر میتونم تشخیص بدم که چه ارزی واس خرید خوبه و اینکه هیجانی ارزی رو نخرم و چارچوب خاص خودمو داشته باشم. منم مثل خودت شدیدا به ارز فانتوم علاقه داشتم اصلا دلیل اینکه وارد این بازار شدم همین ارز فانتوم بود حالا هم که تبدیل به سونیک شده همونقدر برام جذابه
امیدوارم نتیجه همه این چندسال زحماتت رو هرچه زودتر ببینی داداش

توام فقط لب و دهنی هیچی نیستی تمام