عزیرانی که با حرف بختیاری خربدن و الان در ضرر شدید هستن اون واگذار کنن بخدا حتما انتقام شما رو میگیره من چند بار در همین صفحه اعلام کردم این شخص شیاد و پارسال چند ارز کرد تو پاچه مردم بعد هم ارزها اسکم شدن و حذف شدن یکی ارز soob بود که کلا حذف شد و یکی هم ارز xna هست که ۹۹ درصد ریزش کرد و خربداری نداره این شیاد الانم اگه دقت کنید با اکانت دیگه میاد بعضی ارزها سیگنال خرید میده هوشیار باشید تا مجدد در دام این شیاد قرار نگیرید
سلام اگه این ارز پامپ کرد چی؟؟؟؟؟
خیلیا داشتن سیو میکردن همون موقع که پامپ کرد متاسفانه با چه جراتو لعنت خریدن این همه آدم پرید وسط تارگت 1دلار داد یکی نفسش گرمه یه لعنت میکنه پودر میشه روزگار آدم یعنی چی واقعا دخالت تو پوست گوشت خون مردم
بدتررررین ارز های بازار هم احتمال پامپشون هست ولی من ۶ ماه بگم فردا یه هفته دیگه یه ماه دیگه فردا … تو سقف ها سیگنال بدم اونایی که به حرف منن پولشون یک چهارم بشه پامپ هم بشه نهایت از ضرر در بیان من اسمم تحلیلگر بشه و باشه ؟؟؟؟میدونی افراد اینجا چه موقعیت های رو از دیت دادنو چقدر باید پامپ شه از ضرر در بیان ؟؟؟؟تو هنوز تو شاید شاید گیر کردی …احمق تر از همه تو که هنوز رو احمق بودن پا فشاری داری
اینجوری نگو بختیاری ناراحت میشه
بختیاری الان رفته با کیت گیل تو آمریکا یه صحبتی بکنه که این پامپ شه
یه نامرد دیگه هم اومده بود تحلیل گذاشته بود چارت الیزا میگفت تنها ارزی هست که چارت الیزا داره برید که چند هزار درصد سود تو جیبتونه🫤
دقیقا من از سود صددرصدی گذشتم به خاطر تارگت 1 دلاری از بس قاطعانه میگفت ادم جرعت نمیکرد بفروشه الان هم کلی تو ضررم
بشین تا پامپ کنه
چرا داری چرت میگی ارز هایی که گفتی رو نیکزاد و خودت تبلیغ میکردی لا شی.
چند بار اکانت رو خوندم هیچی متوجه نشدم چی گفتی