ماگا ترامپ و حراج قیمت

سلام دوستان، پنجشنبه ساعت دوازده و نیم ظهر. از طریق حراج قیمت تعیین میشه ، و با نام ماگا ترامپ فعالیت می‌کنه دوستان تا اون موقع صبوری کنید. برای دوستانی میگم که تصمیم احساسی دارند میگیرند و ناامید هستند، من یک درصد امید دارم به اینکه توی حراج قیمت ارز جدیدمون ماگا ترامپ بالای چهار دلار تعیین بشه ، بنظرم اتفاق درست و منطقی هست
دو تا اتفاق داره میوفته
یکی اینکه ترامپ ما به اسم ماگا ترامپ تبدیل میشه و به عنوان یک ارز حمایتی شناخته میشیم
و ارز realtrump قراره به ارز ترامپ تغییر نام بده
ولی برای ما از نوع قیمت گذاری میشه توسط حراج در عرض ده دقیقه ، که از ساعت دوازده و نیم ظهر پنجشنبه شروع میشه ،
تنها حرفم اینه صبور باشید،
و اگر با قیمت بالا توی حراج تعیین بشه و جانی دوباره بگیره اعتماد مردم جلب بشه این امکان رو باید بدیم به عنوان ارز حمایتی با شعار ماگا در بایننس لیست بشه (اتفاق بزرگیه)
با این حال تصمیم منطقی رو خودتون بگیرید
امیدوارم هر تصمیمی گرفته بشه خیر باشه برامون
موفق باشید :fire:

من که شش دلار خریدم ولی کاااش یه بار دیگه سه دلار بشه که بتونم فرار کنم ازاین ارز

با سلام و درود و تشکر از مطلب ارزشمند تون

به نظر شما

موجودیمون رو چکار کنیم؟ چون اسمش عوض میشه، باید کار خاصی انجام بدیم؟ ( مثل بعضی ارزا که تغییرات دارن ) یا خود بخود عوض میشه؟

دوم اینکه، با این تغییر نام چقد امکان رشد داره؟

با سپاس مجدد

اسپات هستید نیاز نیست کاری کنید ولی خدایی نکرده فیوچرز باشید باید تا قبل از فردا ببندید وگرنه لیکویید اجباری میشید