تجربه و توصیه به تازه‌واردان

دوستانی که هر روز اینحا اه و تاله می کنند، کاملا مشخصه اولین بولران شما است مثل وضعیتم در سه سال قبل، هر رمز ارزی یک بازار ساز دارد و یک طرف دیگر اتفاقات غیر قابل پیش بینی جامعه است. دوستانی که تریدر هستند را نمی دانم چون تریدر نیستم و بلد هم نیستم و ادعایی هم ندارم. اما برای هولدر بودن در این رمز ارز خاص، باید خرید را در میانگین با قیمت های پایین انحام میدادید. خودم از بهمن پارسال شروع کرده تا چند ماه قبل و همینطور که قبلا هم همین جا نوشتم، ورود سنگین کردم با متوسط قیمت خرید 50 سنت، حالا هم با همه این نوسانات و بالا و پایبن رفتن ها، در قیمت یک دلار، صد در صد در سودم و نگرانی ندارم. اگر هم قیمت ان به شصت سنت برسد باز ورود می کنم. پس نگرانی از کاهش قیمت ان هم ندارم. هدفم حداقل چهار دلار است اما اکر حداکثر اخر بولران به یک و نیم دلار هم برسد، خدارا شاکرم. چون هم پولم سه برابر شده هم نوسانات دلاری روی سرمایه من اثری نداشته. نکته این جا ست که من یک تجربه تلخ بولران قبلی را داشتم و از پارسال با برنامه و هدف مشخصی ورود کردم. این را برای دوستانی که تجربه اول انها است نوشتم که بدانند همواره تجربه کردن ( حتی تجربه تلخ شکست) یکی از عوامل موفقیت در اینده است.

دیسلایک ها برای چیه!!

برای اینه که از قدیم گفتت: حسود هرگز نیاسود برادر جان…

برا احمق بودن بعضی آخه مگه چی گفت ک دیسلایک می‌دین:joy::joy: