سلام دوستان خواستم یکم اطلاع رسانی کنم در مورد اینکه چرا قیمت نات تو این مدت نزولی شده
۱ماه پیش ساشا (خالق و مالک نات کوین) 770 میلیون توکن نات کوین رو به ارزش تقریبی 4.5 میلیون دلار به صرافی بیت گت منتقل میکنه.
دو هفته قبل هم همش رو میفروشه، سه میلیون دلارش رو تتر برپایه بلاکچین TON و مابقیش رو فیات (دلار آمریکا) دریافت میکنه. تا این لحظه ساشا بیش از 8 میلیون دلار نات کوین طی یکماه اخیر فروخته.فروش توکن های صاحب یک رمزارز در زمان افت قیمتش میتونه باعث کاهش اعتماد سرمایهگذاران و هولدر ها بشه، به همین علت عده زیادی از نهنگ ها هم پول خودشون رو همراه با ساشا از نات کوین خارج کردن، بدین ترتیب نات کوین به کف قیمتی خودش رسید
قبلا هم عرض کردم تا خبر موثق یا فاند خوب نیاد خرید سنگین نکنید،قیمت ۱ دلاری نات،دور از ذهن نیست،البته برای ۷،۸ سال بعد شایدم بیشتر.
یادمه ریپل ۲۳ سنت بود من یه مقداری داشتم میومدم اینجا یه عده بودن میگفتن ریپل یک دلار بشه، محاله یک دلار بشه، ریپل یک دلاری با تعداد سکه ۱۰۰میلیارد اصلا امکات نداره، شاید بعد ۱۰ سال به این قیمت برسه، از اون روزا شاید یک سال و نیم گذشته باشه ریپل ۳دلار شده
اینجا دنیای دیجیتال هر غیر ممکنی ممکن میشه
بخرید، صبور باشید، سود کنید و لذتش رو ببرید
نات ۱۰۲ میلیارد توکن داره،۷۰۰ میلیون توکن واقعا ۱درصدش هم نمیشه،اینا رو ملاک قرار ندید
ساشا و برو بچه های تیمشون بیشتر ازینا نات کوین دارن اگه قرار بود خالی کنن خیلی وقت پیش تو ۲ سنت خالی میکردن،فعلا سرشون گرم پروژه نات پیکسل و لاسک داگزه،چون همچین کارایی نیازمند پشتوانه قوی مالی هست،فعلا باید صبر کرد تا آزادی پاول و تعیین تکلیف تون تو بازار آمریکا ،و پروژه بعدی نات و چند تا عوامل دیگه مثل چند تا خریدار خوب فعلا نات کوین در حال استراحته،
این نظر من درباره ریپل بود یک سال پیش
اون موقع گفتم تا ۳دلار بالا میره بخرید کسی گوش نکرد دیس لایک زدن یسریا اومدن خندیدن گفتم مارکت کپ فلان میشه تعداد سکه فلان میشه نمیشه اصلا محال ممکن
الانم راجب نات کوین میگم ارز فوق العاده خوب و با پتانسیل راحت تا محدوده ۲۰ سنت میتونه رشد کنه و تازه حرکت اصلی صعود از اون محدوده شروع میشه
نات کوین تو قیمت ۲ سنت مارکت ۲ میلیاردی داشت،اگه قیمتش برسه ۱۰ سنت حداقل کم کمش مارکت ۱۰ میلیاردی میخاد،
حالا فرض کن بخواد قیمتش ۱ دلار بشه مارکتش چند میشه،شما ریپل رو با یه میم کوین مقایسه نکن.
اولا بحث مقایسه نیست بحث سر اینه که اون موقع هم تووی گروه ریپل یسری مثل شما دقیقا همین نظر رو داشتن گه اگر ریپل بخواد ۱دلار بشه باید مارکتش این بشه نمیدونم دامینسس فلان باید این بشه همه چیز رو میومدن به هم گره میزدن اما چی شد ریپل اومد شد ۳دلار
من جز کسایی بودم که ریپل رو روی قیمت ۲۳ سنت خریدم به تازگی هم فروختم