توصیه‌هایی به تازه‌واردان (قسمت اول)

توصیه‌ای برادرانه به تازه‌واردان بازار

دوستان عزیز، من از اواخر فروردین‌ماه سال 2021 به بازار وارد شدم و از آن زمان تا کنون بیش از 20 هزار دلار ضرر کرده‌ام. شاید فکر کنید که من بی‌احتیاط بوده‌ام و به همین دلیل متضرر شدم، اما این تصور چندان درست نیست. البته، در یک جنبه، ممکن است بخشی از حقیقت باشد.

باید بگویم که تقریباً هیچ ارز ترندی وجود ندارد که من در روز نخست لیست شدنش خریداری نکرده باشم، اما هرگز از آنها سود نبردم. می‌پرسید چرا؟ پاسخ این سوال واقعاً پیچیده است. 

واقعیت این است که ارزش پول کشور ما روز به روز در حال کاهش است. برخی افراد می‌گویند که از سال 2021 سرمایه‌شان در فلان ارز 600 درصد سود کرده است، غافل از اینکه اگر به جای آن، طلا می‌خریدند، بیش از 2000 درصد سود می‌کردند، بدون هیچ گونه استرسی.

من اکنون نزدیک به 36 سال سن دارم و نوجوان نیستم. دارای مدرک لیسانس در یک رشته مهندسی هستم و در حال حاضر دانشجوی دکتری در رشته‌ای از علوم انسانی هستم. بیش از دو هزار کلیپ از شخصیت‌های معروف بازارهای ارز دیجیتال مانند بنجامین و دن و… را مشاهده کرده‌ام و وقت زیادی را صرف یوتیوب می‌کنم. اما حقیقت دردناک‌تر این است که ما از درک عمیق این مسائل عاجز هستیم.

شاید بپرسید چرا هنوز در این بازار هستم. این پرسش کاملاً منطقی است؛ اما واقعیت این است که به این بازار معتاد شده‌ام. به همین دلیل حتی برای خرید ارز ترامپ هم 2000 دلار هزینه کرده‌ام و این داستان وحشتناک همچنان ادامه دارد… 

دوستان، من تنها نیستم و قطعا بالای هزاران نفر هم در اون تایم با من همراه بوده‌اند شما نباید خود را در این وضعیت گرفتار کنید. ما تازه از مشکلات زیادی عبور کرده‌ایم و مجبور به ادامه هستیم.

اما صادقانه بگویم، شما باید از این بازار خارج شوید. واقعاً ماندن در این شرایط به نفع شما نخواهد بود… 
حرف دیگری نیست: من وظیفه انسانی خود را در قبال هم‌وطنانم انجام داده‌ام

واقعا درست میگید منم بالای ۷و۸هزارتا ضرر کردم سرمایم رفت بدهکار مردم شدم :pensive_face:

داداش من خودم هم از سال ۲۰۲۱ وارد بازار شدم ولی تو اوج بازار .اون موقع که سقف ۷۰ سنت بود خرید کردم چون تازه وارد بودم .ولی جطور تا الان سود نکردی .بنده سال ۱۴۰۰ خونه خودم رو ۸۵۰ میلیون فروختم. الان خونم ۸۵ متر شده کلید اولش ۳ میلیارد .ولی اون موقع ۲۰۰ هزار واحد دوج خریدم چند سالم تو ضرر خالص بودم .تو این ایام هم تقریبا ۲۰ یا ۳۰ هزارتا رو خرج کردم بدلیل شرایط بد زندگی و تورم و متاهل بودن و بچه .ولی الان پول من تقریبا ۵و نیم میلیارد شده پول دوتا خونه .هر چند که خیلی استرس و بدبختی کشیدم .ولی الانم نمی‌فروشم حداقل همون ۷۰ سنت قبلی میفروشم که انتقامم از این بازار بگیرم .ولی امروز کامل شدم .وقتی خروج زدم .این بار یک میلیاردش رو میزارم وقتی بازار دوباره سقوط کرد شاید یک سال دیگه .دوباره ارز میخرم میزارم تا ۴ ۵ سال دیگه .اینجا فقط صبر ایوب میخواد و پول اضافه مطمعن باش آینده بچه هات .

به احتمال زیاد تو اوج میخری

دیاکو جان من از ۲۰۱۹ وارد این بازار شدم شغلم کارگریه خیلی هم از ارز دیجیتال سر در نمیاوردم هرماه مبلغی پس انداز میکردم مثلا دوج میخریدم یا سولانا و… امروز خدارو شکر میکنم هم خیلی حالیم میشه از بازار هم با پول ناچیزی که از حقوقم پس انداز میکردم تونستم سود خوبی از بازار کسب کنم ببین هیچوقت با دوتا پا عمق آب رو لمس نکن حتما یه جای اشتباه کردی داداش

آخه گفتی کردی کبابم

این سرمایه ای که از دست دادی فیوچرز کار کردی یا اسپات ؟!

اصلا اگر کسی در مورد سود ریالی صحبت کرد ازش فرار کن که فقط حرف مفت میزنه

سود خودت رو دلاری حساب کن

از همون موقع که وارد بازار شدی اگر طمع نمیکردی
هر روز یه ارز ترند نمیخریدی
و فقط میرفتی سراغ چهار تا ارز که قراره یه دردی رو دوا کنن
میرفتی سراغ ده تو ارز اول لیست الان توی سود بودی
خوبم توی سود بودی

الان هم اگر دوست داری هر چی داری نگهدار
اگر دوست داری برو سراغ چهار تا ارز درست حسابی که اگر سود ندن حداقل ضرر دلاری نمیدن