نو نیم، من تریدر نیستم و حقیقتا اصلا بلد هم نیستم، همونطور که نوشتم قبلا، بولران قبلی دیدم از یک دلار امد سه دلار و رفت سی سنت و من فقط ناظر بودم و نفروختم و به خاک سیاه نشستم. اما این دوره چون می دونستم الگو رفتاری رمز ارز کاردانو چه نحوی است، شروع کردم به خرید درکف و خیلی خیلی سنگین ورود کردم که اگه بگم می گویید دیوانه ام اما بالاخره متوسط 50 سنت را بدست اوردم. ولی هر هموطنی که الان تجربه اول ورود به کاردانو را دارد متاسفانه چون صبر لازم و دانش لازم را ندارد ضرر می کند. این یک حقیقت است.
من همین فرمون رو رو فانتوم رفتم به عنوان ارز اصلیه سبدم رفتارشم کامل بلد شدم اونم به ۴ علت فقط
۱ تعداد توکن کمتر
۲ تعداد نهنگ بیشتر
۳ جنب و جوش بیشتر
۴ بنیاد و آپدیت قوی
بین ارزای زیر ۱۰۰ بازار فقط کاردانو هستش که فعالترین و پویا ترین جامعه و آپدیت رو داره و بعد از اون بنیاد فانتوم هستش که اینجوره
شما هر زمانی رفتی تو سود نمیگم کل سودت ولی اگه بخشی از سودت رو تتر کنی به راحتی و بدون هیچ دانش تریدی میتونی ارزات رو کم کم بیشتر کنی من با ۱۱۰۰ فانتوم شروع کردم الان دقیق ۴۰۰۰ تا سونیک دارم
روز اول ۵۰ تومن گذاشتم تو بازار و
هیچ وقتم پول جدید وارد بازار نکردم
فقط صبر و این باور که بعد از هر صعودی یه اصلاح حتما هستش و برعکسش باعث شد سرمایه رو کم کم رشد بدم و واقعا هم از این بازار راضیم
در ضمن از همون اول هم فقط رو یه سری ارز کار میکردم و از این شاخه به اون شاخه نپریدم هر ارزی یه سری قابلیت خوب داره ولی به من چه؟؟ من رو چندتا ارز تمرکز کردم و از نتیجه هم راضی هستم
من تریدر نیستم، با صرافی ایرانی کار می کنم. ریسک پذیر نیستم. به همین تعداد که دارم راضی ام و استیک گذاشتم که اندکی به تعداد ان افزوده می شود. با روش دی سی ا خریدم و یک بار هم می فروشم و خارج می شم. اگر سرمایه ام به دلار سه برابر شود در مدت یک سال و نیم راضی ام، بیشتر هم بشه که شکر گذار هستم.
یاسین جان
بهتره واسه هر ارزی تو تاپیک خودش سوال بپرسیم و این فرهنگ رو جا بندازیم که هر کسی حتما فکر و دانشش رو داشته که یه چیزی خریده و نباید تو دلشو خالی کرد اما چون بحثش شد اینجا جواب میدم
ببینید هر ارزی تو هر قیمتی خوبه حتی اگه بیت ۱ میلیون دلاری باشه اما به این بستگی داره که چه طور بخری
یعنی مثلا سونیک که گفتی قبل تبدیل ۱.۴۰ دلار بود دو سه بار هم تو همین سال بالای یه دلار به صورت هیجانی رفته الان قیمتش تقریبا ۵۶ سنته کف کلی قیمتشم ۲۴ سنت بوده مثل همین کاردانو،
از طرفی تازه بروزرسانی شده و خیلیا از ترس خالی کردن که ریزشش رو بیشتر کرده خب پس احتمال جهشش به بالای یک دلار خیلی هست از طرفی هم ممکنه باز ریزش داشته باشه
پس میشه الان با ۲۵ الی ۳۰ درصد سرمایه ای که میخوای وارد شی واردش شد و اگه رفت بالاتر هر ۵ درصد سود ۲ درصد سود رو ذخیره کرد و هر ۵ درصد ریزش ۲.۵ درصد تتر رو وارد کرد
چرا ؟
چون به کف تقریبا رسیده اما با سقف دوماه پیشش یه دلار فاصله داره پس احتمال جهشش بیشتر از نزولشه
و اینکه سونیک داره جا پای سویی و تن کوین میزاره با همون تعداد توکن اما امکانات و توسعه خیلی بیشتر ، من خیلی بهش امید دارم که تو بدترین حالت به زودی دو ،سه دلارو بزنه
هیچ وقت کل پولتو یه جا نخر و هیچ وقت به طمع سیو سود کل ارزتو یه جا نفروش