خرید و فروش: ضرر

دوستان و سروران
بنده طبق تحلیل ها و سیکلهایی که در مورد این ارز میدونستم منتظر پامپش بودم تا همین دو ماه پیش ولی متاسفانه با توجه به رفتار و الگوهای این ارز متوجه شدم که سرمایه گذاری در این ارز اشتباه بزرگیه
این ارز احتمال قوی داره یه صفرم اضافه کنه تا دو ماه اینده و بعد از اوون احتمال اسکم شدنش بسیار زیاده
لطفا اونایی که میخوان بخرن به هیچ وجه تا قیمتش رو ۴۵ بازیابی نشه نخرن که سرمایشون پودر میشه و اونایی هولدرن اگه قیمتش زیر ۱۵ اومد حتما ردش کنن بره هر چند کلی ضرر ببینن ولی بهتر از صفر شدنه پولشونه

داداش گلم شما هم بر چه پایه و اساسی این تحلیل رو گذاشتی

توسیکل خودتو نمیدونی چه رسد به سیکل این ارز برو خودتو درمان کن سیکلت عقب نیفته .

سردار جان شما دیگ ته دل بچهارو خالی نکن خواهشا. حتی اگ خدایی نکرده زبونم لال میخواداسکم بشه ک خدا نکنه اون اتفاق بیفته ک من یکی سکته میکنم.
این ک ارز هست حالا چ بالا چ پایین چ زبونم لال اسکم. هممون ب امید ب پاش واستادیم.
وگرنه الان خودمون هم از فردامون خبرنداریم ک زنده هستیم یان مثلا الان اگ بهمون بگم ک فردا تا ساعت۴بعدازظهر زنده ایم قبل ازاینکه ب اون ساعت برسیم خودب خود میمیریم. پس ب امیدی زنده ایم. پس هی باید مثبت فکرکنیم ک امیدمونو ازدست ندیم. این مثالو زدم ک کلا همه بچهای اینجا بدونن هیچ چیز غیرممکن نیست چ زنده بودن ما چ بالا رفتنو نرفتن پپه ۲یاارزای دیگ.
ولی من رو شما یه جور دیگ حساب میکردم. لااقل مثبت اندیش باش اگ پیامی هم میزاری. ته دل بچهارو خالی نکن داداش. دمت گرم:pleading_face::face_blowing_a_kiss::blush::blush:الان همه این بچها تو این صحفه کم فشاربالاشون نیست خدایی. پس لااقل شما نکن دیگ دمت گرم. بازم عذرخواهی منو بپذیر بابت این پیامم. ولی گفتم بگم بهتون. حق نگهدارت یاعلی:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::folded_hands::folded_hands: