آلت کوین ها و رشد

سلام به همه منم خیلی دوست دارم ارزها رشد کنن خودم هم منتفع میشم ولی یک نصیحت برادرانه از من گوش کنید اولا ترامپ قدرت دلار با هی چیزی عوض نمیکنه دوما اگر رار باشه بیت کوین ذخیره ملی امریکا اعلام کنه با این قیمتها نمیخره سوما بازار یکسال بیشتره تو فاز صعودی بوده و نیاز به استراحت داره اگر خرید کردین حد ضرر بزارین و اگر میخواهین خرید کنین بزارین کندل ماهیانه ببنده همه چیز دستتون میاد این بازار جای هیچکس تنگ نکرده که بخوام غرض ورزی کنم پر سود باشین

فرمودید بازار یک ساله تو فاز صعودیه و نیاز به استراحت داره😳آخه خدا خیرت بده شما به جز بیت و سولانا و یکی دوتا ارز دیگه کدوم ارز یک ساله تو فاز صعودیه؟ بنده 5 ساله تو این بازارم، بازار به گند کشیده شده، 5سال پیش قیمت ارزها خیلی بهتر از الان بود،الانم اگر از غصه نمردیم و ارزهاي که خریدیم ارزش دارندبخاطر اینه که زمانی که تو این بازار لعنتی پا گذاشتم دلار 20 هزار تومان بود الان 84 هزار تومنه
بهتره هیچی نگم😔

سلام بازار یکسال نیست روند صعودی پیدا کرده از شهریور ماه گذشته شروع به رشد ننود از ارز سویی تازه بازار 4 سال زمستانی طی کرده با آمدن بایدن و فدررالرزرو خیلی بازار خراب بود از شهریور ماه گذشته اویل پاییز بود