کنترل بازار ارزهای دیجیتال توسط هوش مصنوعی؟

سلام یک چیز خدمت شما میگم تو این بازار من به یک چیز واقعا زیاد فکر میکنم اینکه ما تو این بازار یه نمدار داریم له نام نمودار قیمت که چشم تمام خریدارن و فروشنده به اون نمودار قیمت هست و بر اساس اون تصمیم به خرید و فروش می‌کنند جالبه برام اصلا خرید نهنگ به نظر بنده باز هم بر اساس این نمدار هست نه اینکه بخره و نمودار بکشه بالا ببین این نمودار کنترل میشه حالا با هوش مصنوعی ک یا ربات یا هر چیز دیگه خیلی جالبه تا بیت میریزه دوج هم به ثانیه میریزه چطور امکان داره به ثانیه خرید دوج و به ثانیه ریزش دوج این نشان میده این بازار دقیق توسط یک ربات و یا هوش مصنوعی کنترل میشه حالا یا یک نقدینگی به اول ربات وصله و بر اساس برنامه ای که داده میشه خرید یا فروش میکنه خیلی عجیب هست واقعا عجیبه پرش بیت از ۱۰۱ به چند دقیقه به ۱۰۵ واقعا حجم نقدینگی بالا باید شارژ بشه تا برسه به اون عدد کمی فکر کنید

دوست عزیز من توو کوینکس که هستم این رو برای هر ارزی که نگاه کردم، دیدم. همیشه چنتا سفارش ثابت برای خرید و چنتا سفارش ثابت برای فروش هست. وقتی که میخوای بخری، حتی بالاترین قیمت درخواست خرید رو بزنی، سریع چنتا درخواست سنگین بالاتر از خرید رو می‌کشه بالا و احساس می‌کنی قیمت داره میره بالا و جا می‌مونی، باز قیمت‌های بالا رو میزنی و گرون بهت می‌فروشه. حالا فرض کنیم که سفارش فروش میذاری، به محض اینکه سفارشت توو اون صفحه دیده شد، کامل میشه ببینیش. یه سفارش فروش با تعداد بالا هست که فوراً قیمت فروشش رو یه واحد از سفارش تو پایین‌تر میذاره، سفارش فروشت رو بذاری رو عدد اون، فوراً مال خودشو آپدیت می‌کنه به یه پله پایین‌تر، و این احساس رو در شما ایجاد می‌کنه که قیمت داره میاد پایین‌تر و ناچارت می‌کنه، سفارشت رو بیاری پایین‌تر. کاملاً با ربات و هوش مصنوعی کنترل میشه. هر ارزی رو نگاه رو نگاه کنین، تو صفحه اول خریدوفروش این سفارش‌های صوری رو هم در قسمت فروش می‌بینین هم در قسمت خرید