تحلیل و بررسی یک ارز و استراتژی سرمایه‌گذاری

آقایون منفی و سم‌پاش لطفا یه مدت برید تو لاک خودتون کمتر چرت و پرت بگید ترامپ داره کم کم زیر ساخت های بول ران رو آماده میکنه این ریزش ها بهترین فرصت برای ورود پله ای هست خیلی از ارز ها رسیدن به ناحیه حمایتی چند ماهه یا حتی سالانه خودشون .

به هیچ عنوان فروشنده نباشید.
روی الت کوین های قوی پروژ های لایه دو اتریم
Arb _ Matic _ Op _ Imx

کوین های صرافی های غیر متمرکز
Cake _ uniswap _ sushi

پروتکل های دیفای
Aave _ Comp _ Mkr

پروژه های متاورس
Axs _ Mana _ Sand _ Magic

اینا پروژه های قوی و با اصالتی هستن مثلا همین الان ارز axs برید در کوین مارکت کپ ببینید حدودا 91 درصد توکن هاش دست نهنگ ها هست این قضیه حکم اهرم طبیعی در معاملات داره و در بازار صعودی پیش قدم هستن و اینکه در بازار های نزولی پایدار تر هستن چون خرده فروش ها کمتر میشن .

کلا ارزی رو خواستید بخرید ببینید چند درصدش نهنگ ها هولد میکنن این قضیه میتونه باعث تورم منفی بشه .

دوم : کامیونیتی رو حتما برسی کنید هولدر های وفادار خیلی نقش مهمی دارند برخی توکن ها بخاطر هک شدن آزاد سازی توکن سنگین ضعف در رقابت و آپدیت ندادن پروژه ضعیف شدن .

نمونش ارز Rdnt در ژانویه ۲۰۲۴ دو بار هک شد و ۴.۵ میلیون دلار به سرقت رفت قیمتش از 0.42 رسیده به 0.048 گول قیمت پایین تر رو نخورید به امید بازگشت، پروژه که قبلا خراب شده دیگه به درد سرمایه گذاری نمیخوره .

سوم : اخبار آزادسازی توکن رو حتما برسی کنید اگه مثلا در ماه حدودا یک درصد باشه و تراکنش های پروژه بالا باشه مشکل ساز نیست ولی اگه بیشتر باشه باعث تورم میشه و در بازار نزولی به شدت افت قیمت خواهید دید .

هرچند که همینم به قدرت پروژه و استراتژی عرضه بستگی داره مثلا ارز ondo چند روز پیش ۲۵ درصد آزاد سازی داشت ولی در بازار پایدار موند و افت قیمت بسزائی نداشت.

در ضمن کوین هایی که گفتم با مدیریت سرمایه و ورود پله ای و داشتن ( حدضرر ) بخرید و فعلا موقعیت مناسبی واسه فیوچرز نیست تا میتونید اسپات کار کنید چون نوسانات به شدت بالا است ممکنه از دو طرف ضرر کنید هولدر و صبور باشید تا سود کنید.

موفق پرسود باشید،

سلام عزیزم نظرتون راجب ارز ویچین چیه..خیلی وقت دارم
میخام ببینم بفروشم همشو ریپل بخرم.ممنون میشم نظرتونو بدید🙏

سلام تورو خدا راجع به نات هم نظر بدین من خیلی تو ضررم

من نمی دونم چرا دیسلایک زدین.
لااقل دلیل بیارید