تجربه از دست دادن سرمایه و ارائه راهنمایی

من مهر و آبان ماه ۱۰۰۰۰ عدد ریپل خریدم ک حدودا 350 میلیون شده
رفیق گیر پول بوده 17 آبان اینا فروختم بهش پول دادم قرض ک بر مشکلش حلش بشه آخر فهمیدم دروغ گفته . چند روز پیش پولم با هزارتا منت ناراحتی داد. ک دیگ بی ارزش شده تو این بازار.
و من دوبار آمدم با هزار قرض و بدبختی وام فروش ماشین اینا الان 1000 تا عدد ریپل دارم ک قبل این هزارتا فعلا 750 میلیون دادم ترامپ و اون زن اشغالش ک الان با اجازه ت 250 میلیون

خلاصه سرت درد نیارم 1 میلیارد آوردم و قبل از این ک کسی بگم اعتراف میکنم علم و صبر و تحیل و دانش نداشتم .
مثلاً ترامپ رو اون تحلیلی بستم الان ک برید نگاه کنید تحلیل هستش ک خدا براش نساز و خدا ی عقلی ب من بده ک تحلیل گذاشت میشه 190 دلار من بیچاره کرد .

حالا ایجا ب خیلی حرفا اهمیت نده و خودتم حسرت چیزی نخور
ما اینقدر بدبختی میای اینجا می‌نویسم این بخر این نخر ک ارز خودمون بالا پایین بشه اینقدر شور نداریم ک عزیز من
چند هزار ایرانی هستیم ک تو این برنامه ای . خیلی مبتدی ها مثل من اعتماد میکن
هنوز نفهمیدی ک چند میلیارد جمعیت داریم و چند میلیون ترید داریم و خیلی نهنگ ها پشت پرده ک اصلا اینجا نیستن تو برا کی می‌نویسی این بخر اینو نخر
آخه با خرید 100 میلیون من ک بازار بالا پایین نمیشه

داداش اینجا فقط هموطنان خودمون با ی کلمه حرف نابود میکنی .
اینقدر بازار کریپتو یعنی 0 تا 100 بستی
میخوای برو طلا بخر استرس 10 درصد من خودم می‌خریدم الان راحت دو برابر پول بوده .
ب نظرم کریپتو فقط 5 تا معتبر بخری خورده خورده تو چند ساله و زمانی ک ب قیمت رسید بفروشی ب دنبال کار ثبات داری بری بهتر

روان و مغز انسان خیلی مهم تر من 3 ماه درست نخوابیدم ..

من یک سال اینجام هنوز سر هم 5 تا پیام ننوشتم چون ترس دارم ی حرفی بزن ی مبتدی ی درصد گوش بده و ضرر کنه .

خواهشاً چه مبتدی مثل من چه دوستان چه اساتید
خواهش میکنم تا جایی ک مطمن هستید نظر بدید و صحبت کنید.

خیلی شرمنده اگه بی ادبی کردم

ایشالله همه پر پول .

دمت گرم که اینقدر معرفت داشتی به رفیقت پول فرض دادی.‌
نیتت گره گشایی بوده .‌واقعا دمت گرم

من اگر جات بودم میرفتم رو ارزهای پر ریسک تر از ریپل اما مستعد رشد احتمالی بیشتر
مثلا آیوزنتورک و کیک و فلوکی و سونیک و حتی ارزهای پر ریسک تر
ولی تو طبق استراتژی خودت برو
ضمنا اون کمکی هم که کردی به دوستت خدا برات بهترشو جبران کنه

هیچ چیز تاکید میکنم هیچ چیز مهم تر از اعصاب و روان و آرامش نیست مشکل همه ما اینه ک درس نمی‌گیریم من خودم ب قیمت دو ماه قبل برسه ارزهام برای همیشه قید این بازار رو میزنم چون هیچی از زندگی و خانواده و تفریح نمی‌فهمی

هرچه‌پول‌داری‌بده‌bnbبگیر‌بزار‌بمونه‌بروزندگیتو‌بکن‌

بزرگترین اشتباهت قرض دادن و دلسوزیه، به هرکی هم قرض میدی حداقل اندازه پولت ضمانت بگیر با سود ماهانه 10 درصد خلاصه شرایطت رو بهش بگو، بگو من با پولم ماهانه انقدر کار میکنم اگه میتونی سودش رو بدی پولو بهت قرض میدم، دوره رفیق بازی تموم شده رفیق