من مهر و آبان ماه ۱۰۰۰۰ عدد ریپل خریدم ک حدودا 350 میلیون شده
رفیق گیر پول بوده 17 آبان اینا فروختم بهش پول دادم قرض ک بر مشکلش حلش بشه آخر فهمیدم دروغ گفته . چند روز پیش پولم با هزارتا منت ناراحتی داد. ک دیگ بی ارزش شده تو این بازار.
و من دوبار آمدم با هزار قرض و بدبختی وام فروش ماشین اینا الان 1000 تا عدد ریپل دارم ک قبل این هزارتا فعلا 750 میلیون دادم ترامپ و اون زن اشغالش ک الان با اجازه ت 250 میلیون
خلاصه سرت درد نیارم 1 میلیارد آوردم و قبل از این ک کسی بگم اعتراف میکنم علم و صبر و تحیل و دانش نداشتم .
مثلاً ترامپ رو اون تحلیلی بستم الان ک برید نگاه کنید تحلیل هستش ک خدا براش نساز و خدا ی عقلی ب من بده ک تحلیل گذاشت میشه 190 دلار من بیچاره کرد .
حالا ایجا ب خیلی حرفا اهمیت نده و خودتم حسرت چیزی نخور
ما اینقدر بدبختی میای اینجا مینویسم این بخر این نخر ک ارز خودمون بالا پایین بشه اینقدر شور نداریم ک عزیز من
چند هزار ایرانی هستیم ک تو این برنامه ای . خیلی مبتدی ها مثل من اعتماد میکن
هنوز نفهمیدی ک چند میلیارد جمعیت داریم و چند میلیون ترید داریم و خیلی نهنگ ها پشت پرده ک اصلا اینجا نیستن تو برا کی مینویسی این بخر اینو نخر
آخه با خرید 100 میلیون من ک بازار بالا پایین نمیشه
داداش اینجا فقط هموطنان خودمون با ی کلمه حرف نابود میکنی .
اینقدر بازار کریپتو یعنی 0 تا 100 بستی
میخوای برو طلا بخر استرس 10 درصد من خودم میخریدم الان راحت دو برابر پول بوده .
ب نظرم کریپتو فقط 5 تا معتبر بخری خورده خورده تو چند ساله و زمانی ک ب قیمت رسید بفروشی ب دنبال کار ثبات داری بری بهتر
روان و مغز انسان خیلی مهم تر من 3 ماه درست نخوابیدم ..
من یک سال اینجام هنوز سر هم 5 تا پیام ننوشتم چون ترس دارم ی حرفی بزن ی مبتدی ی درصد گوش بده و ضرر کنه .
خواهشاً چه مبتدی مثل من چه دوستان چه اساتید
خواهش میکنم تا جایی ک مطمن هستید نظر بدید و صحبت کنید.
خیلی شرمنده اگه بی ادبی کردم
ایشالله همه پر پول .