دوستان این تسلا دقیقا میخاد همه تو ضرر بفروشن همش سم پاشی میکنه لطفا هیچکس اصلا نه لایکش کنه نه دیسلایک همون دیروز بود رو 0030میگفت فردا ریزش داره ولی نزدیک به 45درصدرشد کرد این نشون میده که چه نیتی. داره بی محلی کنید بهش درحد یه پیام بازرگانی بهش نگاه کنید تا خودش کم کم خجالت بکشه که بعید میدونم باز با اینهمه حقارت میاد پیام میزاره
نه بابا اینزبون بسته نه سمپاشه نه نیت خاصی داره بی سواده چیزی سرش نمیشه فقط میخواد حرف بزنه
موافقم این روانی فروخته ، می ترسه جا بمونه سم پاشی میکنه !بهترین کار بی محلی به اینجور افراد مریض هستش و..
کسی که نان حلال نخورده باشه همین میشه
گرفتن لایک از آب خوردن هم آسونتره کافیه موشک بزاری و بگی مستقیم بدون اصلاح به سمت بالا تمام شد و رفت فکر میکنی چیزی بلدی لایک میگیری؟؟؟هر کی بگه بالا لایک میگیره عشقم تحلیل تحلیله چهپایینش چه بالاش من میگم میاد پایین چک کردم میدونم حالا کل دنیا دیسلایک کنن …که چی ؟چیزی از من کم نمیشه مهم هم نیست
شش ماه پیش تسلا اومد گفت ریزش شدید داریم بعد از دو روز پامپ کرد تا 0.032 رفت بالا . الانم هر چی میگه برعکسش عمل کنید سود میکنید مثل لقمان حکیم هست ![]()
![]()
![]()
اخه آدم احم ق فراموشکار اون بختیاری بود بخر بخر راه انداخته بود نمک به ح رام من تو قیمت 0030 تا همین 0040 میگفتم نترسید خرید بزنید یادت رفت بختیاری هر یدونه پیامش چهار بار گفته بود یه دلار یه دلار
تو خون حلال هم تو رگت نیست معلوم نیست نتیجه رابطه کی هستی یه بیسواد پر مدعا که هیچ خاصیتی برای کسی ندارن و فقط میان اینجا رایگان بهترین و دقیق ترینو کف ترین سیگنال های آماده رو میخوان انگار کاری واسه کسی کردی !!!من نظرم فکر کردی اشتباهه پیام منو نخون فهمیدی ح…زاده ؟؟؟