بررسی ارز gme

بهتون قول میدم بیت برسه به ۱‌میلیون دلار هم هیچ تاثیری بر رشد آلت کوین ها نداره مگه اینکه دامیننس بیت کوین به زیر ۵۰ و ۴۰ سقوط کنه که تقریبا امری محال هست

سامان این حرفت رو قبول دارم

تو‌چهار‌سال‌که‌تو‌این‌بازارم‌اینو‌فهمیدم‌هیچی‌‌تواین‌بازار‌محال‌نیست

چرا الکی چرت میگی
وقتی هیچی بارت نیست، ن نمودار بلدی ن هیچی

اگه بیت رفت بالا آلت ها هم بالا رفتن حاضری از اینجا بری و دیگه کامنت نزاری ؟ تا این صفحه رو باز میکنیم چرت و پرتا ی تو بچه رو می‌بینیم

چیزی به اسم # محال، نداریم

اقای سامان خان اگه دقت بفرمایید شهریور ماه گذشته بیت 55 بوده ریپل 050 سویی 060 . دوج و خیلی از التها با بیت کوین که 100 رو زد رشد کردن . خود بنده ریپل رو همون وقت رو 053 خریدم الان که رشد کرده تحت تاثیر بیت بوده .

اگه تو هرساعت حرف نزنی دامیننس هم اخرماه پایین میاد الت سیزن هم به کوری چشم حسودا وسمپاشا میشه

برادر خیلی نگرانتم حالت داغونه بدون طعنه درک میکنم این ناامیدیتو بخاطر لیکویید های زیادی که شدی فقط هم بخاطر طمع زیاد و قمار سمت فیوچرز نرو برادر
اخه این چه حرفیه میزنی بقیه رو هم الکی ناامید میکنی بیت به 120 الی 130 برسه و اتریو.م و ریپل سولانا رشدشون تکمیل بشه اونوقت میبینی که الت سیزن چه خواهد شد
سمت فیوچرز نرین بخاطر طمع هی میبازی و برای جبران مجبوری باز معامله کنی و باز لیکووید بازار ارز مث فارکس نیست بازار ارز فقط برای لیکوییدی ساخته شده ولی هولد اسپات سود میکنی من تجربشو دارم بیت 20هزاری تا 93هزار فروختم و خروج زدم .درگیر بازار فیوچرز نرین تکنیکال نداره برو فارکس اگه تحلیل تکنیکال بلدی

قول نده! همش احساسی تحلیل میکنی هیچی بارت نیست. الت کوییناتو مفت ندی فقط تو منفیا بخر