سلام دوستان باتوجه به کامنت هایی که میبینم طرف صحبت من کسانی هستند که این رمزارز را خریداری کردند و نگران سرمایه خود و به عبارت دیگر آینده X امپایر می باشند همانطور که مطلع می باشید از عمر بازار رمز ارزها حدود 15 سال است که میگذرد و فراز و نشیب ها زیادی داشته و من به آن رمز ارزهای توجه شما را به دسته رمز ارز X از نظر قیمت ،ماهیت و حجم تراکنش و از همه مهمتر آینده روشن جلب میکنم کافی فقط برگردید به شش ماهه دوم سال 99 وبه روند خرید وفروش و استقبال رمز ارز شیبا داشته باشید به قیمت و توجه خریداران این رمز ارز کمی دقت کنید یکی از دوستان به من پیشنهاد خرید فقط 5 میلیون تومان از این رمز ارز را داشت و من همان نگاهی که برخی از عزیزان در این گروه دارند داشتم و این کا را نکردم و بسیار پشیمان هستم طوریکه همان دوست با 850 میلیارد تومان به خارج از کشور مهاجرت کرد.نمیگم وارد شدن به هر کاری ریسک نداره ولی دقت کنید مگر در طول عمر چند بار فرصت طلایی برای ما محیا میشود و باید خودمون را مدیریت شده محک بزنیم مطمئن باشید بازار رمز ارزها و رمز ارزهایی همچون X یکی از این شانس های زندگی ما خواهد بود. صبور و منتظر آینده خوب و روشن و البته امیدوار باشید.سلامت و موفق باشید
سال ۹۹بود تازه لیست شده بود خواستم ۱۰۰دلار بخرم یکی دوسال نگهش دارم بهم گفتن نخر پولت به باد میره و از این حرفا.درست ۸ماه بعد ایلان ماسک حمایتش کرد و به طور عجیبی کشیدبالا.اگر میخریدم و نگهش میداشتم الان بالای ۳۰۰میلیارد پول داشتم.تورو خدا به کامنت های منفی توجه نکنید.الانم ۱۲۰میلیون واحد ایکس دارم وتا سودمو نکشم بیرون نمیفروشم.اسم شیبا رو آوردی داغونم کردی😔